PedroMartínez
Càrrec
Entrenador
Data de naixement
29/06/1961 (60 anys)
Lloc de Naixement
CatalunyaBarcelona, Catalunya
Al Bàsquet Manresa
2 anys

Trajectòria esportiva

1979 Equip infantil
Col·legi Alpe de Barcelona
1979 Equip infantil
Col·legi Claret de Barcelona
1986-87 Júnior
Ron Negrita Joventut
1987-88 Junior
Ram Joventut
1989-90 ACB
Ram Joventut. Entrenador ajudant de Herb Brown
06/03/1990 ACB
Ram Joventut. Substitueix a Herb Brown
1990-94 ACB
TDK Manresa
1994-95 ACB
7Up Joventut
05/01/1995 ACB
7Up Joventut. Substituït per Miquel Nolis després de 22 jornades
1995-96 ACB
Baloncesto Salamanca
1997-98 ACB
Covirán Sierra Nevada
99-2000 LEB
Menorca Bàsquet
29/03/2001 ACB
Ourense Baloncesto. Substitueix a Sergio Valdeolmillos
2001-02 LEB
Tenerife
2002-05 ACB
Auna Gran Canària
2005-06 ACB
Tau Ceràmica
27/11/2005 ACB
Tau Ceràmica. Substituït per Velimir Perasovic
13/01/2006 ACB
Adecco Estudiantes. Substitueix a Juan Antonio Orenga
2006-07 ACB
MMT Estudiantes
16/02/2007 ACB
MMT Estudiantes. Substituït per Mariano de Pablos
2007-08 ACB i ULEB Cup
Akasvayu Girona
Novembre 2008 ACB i Eurochallenge
Cajasol. Substitueix a Ángel Jareño
2009-10 ACB, Supercopa ACB i Eurocup
Gran Canària 2014
2010-11 ACB, Copa del Rei i Eurocup
Gran Canària 2014
2011-12 Lliga Endesa i Eurocup
Gran Canària 2014
2012-14 Lliga Endesa i Copa del Rei
Herbalife Gran Canària
2014-15 Lliga Endesa
La Bruixa d'Or Manresa
2015-17 Lliga Endesa, Copa del Rei i Eurocup
València Basket
2017-18 Lliga Endesa, Copa del Rei i Eurolliga
Kirolbet Baskonia. Arriba a l'equip a l'octubre
2018-19 Lliga Endesa, Supercopa Endesa i Eurolliga
Kirolbet Baskonia. Abandona l'equip al novembre
Març del 2019 Lliga Endesa i Eurolliga
Herbalife Gran Canària

Palmarès

1986-87 Campionat d'Espanya júnior. Campió
Ron Negrita Joventut
1987-88 Campionat d'Espanya júnior. Campió
Ram Joventut
1988-89 Campionat d'Espanya júnior. Campió
Ram Joventut
1989-90 Copa Korac. Campió
Ram Joventut
1994 Campionat d'Europa sub-23, a Ljubljana. Bronze
Espanya
2001-02 Copa Príncep d'Astúries. Campió
Tenerife C.B.
2005-06 Supercopa ACB, a Granada. Campió
Tau Cerámica
2007-08 ULEB Cup. Subcampió
Akasvayu Girona
2016-17 Copa del Rei. Subcampió
València Basket
2016-17 Eurocup. Subcampió
València Basket
2016-17 Lliga Endesa. Campió
València Basket
2017-18 Lliga Endesa. Subcampió
Kirolbet Baskonia
2018-19 Supercopa Endesa. Subcampió
Kirolbet Baskonia

Nominacions

1993-94 ACB. Millor entrenador segons la revista Gigantes del Superbasket
TDK Manresa
1993-94 ACB. Millor entrenador segons la AEEB
TDK Manresa
2008-09 ACB. Millor entrenador del mes d'abril per la AEEB
Cajasol
2013-14 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de maig per la AEEB
Herbalife Gran Canària
2015-16 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de novembre per la AEEB
València Basket
2015-16 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de gener per la AEEB
València Basket
2016-17 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de desembre per la AEEB
València Basket
2016-17 Eurocup. Millor entrenador
València Basket
2016-17 Lliga Endesa. Millor entrenador de l'any "Memorial Antonio Díaz Miguel" per la AEEB
València Basket
2017-18 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de novembre per la AEEB
Baskonia
2017-18 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de febrer per la AEEB
Baskonia
2017-18 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de març per la AEEB
Baskonia
2017-18 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de maig per la AEEB
Kirolbet Baskonia