23
MattJanningEscorta
Alçada
193,00m
Pes
90kg
Posició
Escorta
Data de naixement
22/06/1988 (33 anys)
Lloc de Naixement
Estats UnitsWatertown, Estats Units d'Amèrica

Trajectòria esportiva

2010-2011 G League. Abandona l'equip al gener
Maine Red Claws
Gener del 2011 G League
Rio Grande Valley Vipers
2011-2012 Lega
Casale Monferrato
2012-2013 Lega i Eurolliga
Montepaschi Siena
2013 Lliga Adriàtica i Eurocup. Abandona l'equip al desembre
Cibona
2014 Lega i Eurocup
Montepaschi Siena
2014-2015 TBL i Eurolliga
Anadolu Efes
2015-2016 Israel. Premier League i Eurocup. Abandona l'equip al febrer
Hapoel Jerusalem
2016-2017 VTB League, Eurolliga i Eurocup
Lokomotiv Kuban
2017-2020 Lliga Endesa, Copa del Rei, Supercopa Endesa i Eurolliga
Baskonia

Internacionalitat

Setembre del 2018 Fase de classificació de la Copa del Món 2019
Geòrgia

Palmarès

2010-2011 G League. Subcampió
Rio Grande Valley Vipers
2012-2013 Supercopa. Subcampió
Montepaschi Siena
2012-2013 Lega. Campió
Montepaschi Siena
2013-2014 Copa. Subcampió
Montepaschi Siena
2013-2014 Lega. Subcampió
Montepaschi Siena
2014-2015 Copa. Campió
Anadolu Efes
2014-2015 TBL. Subcampió
Anadolu Efes
2017-2018 Lliga Endesa. Subcampió
Kirolbet Baskonia
2018-2019 Supercopa Endesa. Subcampió
Kirolbet Baskonia
2019-2020 Lliga Endesa. Campió
Kirolbet Baskonia

Nominacions

2006-2007 NCAA. Millor cinc rookie de la Colonial Athletic Association
Northeastern
2006-2007 NCAA. Millor rookie de la Colonial Athletic Association
Northeastern
2007-2008 NCAA. Segon cinc de la Colonial Athletic Association
Northeastern
2008-2009 NCAA. Millor cinc de la Colonial Athletic Association
Northeastern
2009-2010 NCAA. Millor cinc de la Colonial Athletic Association
Northeastern