13
EulisBáezAla-pivot
Alçada
2,01m
Pes
111kg
Posició
Ala-pivot
Data de naixement
18/03/1982 (39 anys)
Lloc de Naixement
República DominicanaSanto Domingo, República Dominicana
Al Bàsquet Manresa
2 anys
Valoració
7,6
Punts
6,3
Assistències
1,3
Rebots
2,9

Trajectòria esportiva

2000 District National League
Los Minas (Rep. Dominicana)
2000-01 EEUU
Southeastern Community College
2001 District National League
Los Minas (Rep. Dominicana)
2001-02 EEUU
Southeastern Community College
2002-03 EEUU
Florida International University
2004-05 EEUU
W. Illinois
2005 District National League
Los Minas (Rep. Dominicana)
2005-07 LEB-2
Akasvayu Vic
2007-08 LEB Plata i Copa LEB Plata
Akasvayu Vic
2008-09 LEB Or
Grupo Begar León
2009-10 ACB
Blancos de Rueda Valladolid
2010-11 ACB i Copa del Rei
Blancos de Rueda Valladolid
2011 LNB
Leones de Santo Domingo (República Dominicana)
Octubre 2011 Liga Endesa
FIATC Mutua Joventut
2012-14 Lliga Endesa i Copa del Rei
Herbalife Gran Canària
2014-15 Lliga Endesa, Copa del Rei i Eurocup
Herbalife Gran Canària
2015-18 Lliga Endesa, Supercopa Endesa, Copa del Rei i Eurocup
Herbalife Gran Canària
2018-19 Lliga Endesa i Eurolliga
Herbalife Gran Canària
2019-2020 Lliga Endesa i Basketball Champions League
BAXI Manresa

Internacionalitat

2011 Torneig de les Amèriques, a Mar del Plata (Argentina). Bronze
República Dominicana
2012 Centrobasket, a San Juan (Puerto Rico). Or
República Dominicana
2012 Preolímpic, a Caracas
República Dominicana
2013 FIBA Amèriques, a Caracas (Veneçuela)
República Dominicana
2014 Copa del Món, a Espanya
República Dominicana
2015 FIBA Amèriques, a Mèxic DF
República Dominicana
Novembre 2017 Fase de classificació Copa del Món 2019
República Dominicana
Setembre 2018 Fase de classificació Copa del Món 2019
República Dominicana

Palmarès

2007-08 LEB Plata. Campió
Akasvayu Vic
2007-08 Copa LEB Plata. Campió
Akasvayu Vic
2005 District National League. Subcampió
Los Minas (Rep. Dominicana)
2011 Torneig de les Amèriques, a Mar del Plata (Argentina). Bronze
República Dominicana
2011 LNB. Campió
Leones de Santo Domingo (República Dominicana)
2012 Centrobasket, a San Juan (Puerto Rico). Or
República Dominicana
2014-15 Eurocup. Subcampió
Herbalife Gran Canària
2015-16 Copa del Rei. Subcampió
Herbalife Gran Canària
2016-17 Supercopa Endesa. Campió
Herbalife Gran Canària
2017-18 Supercopa Endesa. Subcampió
Herbalife Gran Canària

Nominacions

2004-05 Segon millor equip de la conferència MCC de la NCAA
W. Illinois (USA)
2010-11 ACB. Jugador de la jornada 18
Blancos de Rueda Valladolid
2011 LNB. MVP de les Finals
Leones de Santo Domingo (República Dominicana)
2012-13 Lliga Endesa. Jugador de la jornada 14
Herbalife Gran Canària
2014-15 Lliga Endesa. Jugador de la jornada 6
Herbalife Gran Canària
2014-15 Lliga Endesa. Jugador de la jornada 33
Herbalife Gran Canària
2018-19 Eurolliga. MVP de la jornada 7
Herbalife Gran Canària