55
DaniPérezBase
Alçada
1,88m
Pes
85kg
Posició
Base
Data de naixement
28/02/1990 (31 anys)
Lloc de Naixement
CatalunyaL'Hospitalet de Llobregat, Catalunya
Al Bàsquet Manresa
2 anys

Va arribar l’estiu del 2019 després d’etapes en diversos equips de la LEB Or i la Lliga Endesa, i ja s’ha convertit en el principal director de joc de l’equip i un dels millors de tota la competició. Té molta facilitat per repartir bones passades, i s’entén molt bé especialment amb els pivots, formant societats que acostumen a fer molt mal al conjunt rival.

Trajectòria esportiva

2005-2006 Cadet
FC Barcelona
2006-2008 Júnior
FC Barcelona
2008-2009 LEB Plata
WTC Cornellà
2009-2010 LEB Or
CB Cornellà
2010-2011 LEB Or
CECIP Lleida
2011-2012 LEB Or
Menorca Bàsquet
2012-2013 LEB Or
River Andorra
2013-2015 Lliga Endesa
Baloncesto Fuenlabrada
2015-2016 LEB Or
Quesos Cerrato Palencia
Abril del 2016 Lliga Endesa
Iberostar Tenerife
2016-2017 LEB Or
Unión Financiera Oviedo
2017-2019 Lliga Endesa
Delteco GBC
2019-2020 Lliga Endesa i Basketball Champions League
BAXI Manresa

Internacionalitat

2006 Europeu sub-16 a Jaén. Or
Espanya
2008 Albert Schweitzer Tournament, a Mannheim (Alemanya)
Espanya
2008 Europeu sub-18, a Amaliada (Grècia)
Espanya
2009 Mundial sub-19, a Auckland (Nova Zelanda)
Espanya
2010 Europeu sub-20m a Croàcia. Bronze
Espanya

Palmarès

2006 Europeu sub-16, a Jaén. Or
Espanya
2007 Campionat d'Espanya júnior. Campió
FC Barcelona
2007-08 Nike International Junior Tournament
FC Barcelona
2008 Campionat d'Espanya júnior. Subcampió
FC Barcelona
2008-09 LEB Plata. Campió del play-off i ascens
WTC Cornellà
2010 Europeu sub-20, a Croàcia. Bronze
Espanya
2011-12 LEB Or. Campió del play-off i ascens
Menorca Bàsquet
2012-13 Copa Príncep, subcampió
River Andorra
2015-16 Copa Princesa. Campió
Quesos Cerrato Palencia
2015-16 LEB Or. Campió
Quesos Cerrato Palencia

Nominacions

2018-19 Lliga Endesa. Jugador de la Jornada 28
Delteco GBC