11
TomislavZubcicAla-pivot
Alçada
2,11m
Posició
Ala-pivot
Data de naixement
17/01/1990 (31 anys)
Lloc de Naixement
CroàciaZadar, Croàcia
Valoració
1,6
Punts
1,4
Assistències
0,2
Rebots
0,8

Trajectòria esportiva

2008-13 Lliga Adriàtica
Cibona (Croàcia)
Gener 2013 LKL i VTB League
Lietuvos Rytas (Lituània)
2013-15 Lliga Adriàtica
Cedevita (Croàcia)
Desembre 2015 D-League
Oklahoma City Blue (Estats Units)
2016 VTB League i Basketball Champions League. Abandona l'equip al desembre
Avtodor Saratov (Rússia)
Desembre 2016 VTB League i Eurocup
Nizhny Novgorod (Rússia)
2017 TBL i Basketball Champions League. Abadona l'equip al novembre
Trabzonspor (Turquia)
Novembre 2017 Bundeslliga
Telekom Bonn (Alemanya)
2018-19 Lliga Adriàtica. Abandona l'equip al gener
Igokea (Bòsnia Herzegovina)
2019 Lliga Endesa
BAXI Manresa

Internacionalitat

2006 Europeu sub-16, a Jaén
Croàcia
2008 Albert Schweitzer, a Mannheim (Alemanya)
Croàcia
2008 Europeu sub-18, a Amaliada (Grècia). Bronze
Croàcia
2009 Mundial sub-19, a Auckland (Nova Zelanda). Bronze
Croàcia
2010 Europeu sub-20, a Croàcia
Croàcia
Juny 2018 Fase de classificació Copa del Món 2019
Croàcia
Setembre 2018 Fase de classificació Copa del Món 2019
Croàcia
Novembre 2018 Fase de classificació Copa del Món 2019
Croàcia

Palmarès

2008 Europeu sub-18, a Amaliada (Grècia). Bronze
Croàcia
2008-09 Copa. Campió
Cibona (Croàcia)
2008-09 Lliga Adriàtica. Subcampió
Cibona (Croàcia)
2008-09 Lliga croata. Campió
Cibona (Croàcia)
2009 Mundial sub-19, a Auckland (Nova Zelanda). Bronze
Croàcia
2009-10 Copa. Subcampió
Cibona (Croàcia)
2009-10 Lliga Adriàtica. Subcampió
Cibona (Croàcia)
2009-10 Lliga croata. Campió
Cibona (Croàcia)
2010-11 Lliga croata. Subcampió
Cibona (Croàcia)
2012-13 LKL. Subcampió
Lietuvos Rytas (Lituània)
2013-14 Supercopa. Subcampió
Cedevita (Croàcia)
2013-14 Copa. Campió
Cedevita (Croàcia)
2013-14 Lliga Adriàtica. Subcampió
Cedevita (Croàcia)
2013-14 Lliga croata. Campió
Cedevita (Croàcia)
2014-15 Supercopa. Subcampió
Cedevita (Croàcia)
2014-15 Copa. Campió
Cedevita (Croàcia)
2014-15 Lliga Adriàtica. Subcampió
Cedevita (Croàcia)
2014-15 Lliga croata. Campió
Cedevita (Croàcia)
2015-16 Supercopa. Campió
Cedevita (Croàcia)