JoanPeñarroya
Càrrec
Entrenador
Data de naixement
20/04/1969 (52 anys)
Lloc de Naixement
CatalunyaTerrassa, Espanya
Al Bàsquet Manresa
3 anys, 2 mesos

Trajectòria esportiva

2006-09 EBA
CB Olesa
2009-10 EBA
CB Navàs
2010-18 LEB Plata, LEB Or, Lliga Endesa, Copa del Rei, Eurocup
Andorra

Palmarès

2008-09 Campió de la lliga EBA
CB Olesa
2010 Bronze a l'europeu sub-20 de Croàcia
Espanya
2011 Or a l'europeu sub-20 de Bilbao
Espanya
2011-12 Campió de LEB Plata
River Andorra
2012-13 Subcampió de la Copa Príncipe
River Andorra
2013-14 Campió de la LEB Or
River Andorra MoraBanc
2013-14 Campió de la Copa Príncep
River Andorra MoraBanc

Nominacions

2014-15 Lliga Endesa. Millor entrenador del mes de març per la AEEB
MoraBanc Andorra