menu
Selecció Catalana infantil masculina
Selecció Catalana infantil masculina
Selecció Catalana infantil masculina

Selecció Catalana infantil masculina

La selecció catalana infantil masculina, en la categoria Especial, ha quedat sots-campiona d’Espanya en perdre la final contra la Comunitat de Madrid. De tota manera han realitzat un formidable campionat desenvolupant un joc molt atractiu i imposant-se a tots els rivals amb els que s’ha creuat. Va començar patint, en teoria, més del compte amb …

Dilluns 6 de Abril de 2015 a les 13:34
La selecció catalana infantil masculina, en la categoria Especial, ha quedat sots-campiona d’Espanya en perdre la final contra la Comunitat de Madrid. De tota manera han realitzat un formidable campionat desenvolupant un joc molt atractiu i imposant-se a tots els rivals amb els que s’ha creuat.
Va començar patint, en teoria, més del compte amb la selecció de la comunitat valenciana (50-51). El segon partit, contra Castilla la Mancha, el van resoldre ràpid degut a la diferència de nivell entre ambdues seleccions (88-47). Un joc brillant i molt encert van marcar un partit sensacional de la catalana. El resultat del següent partit podia condicionar molt el tarannà dels catalans a l’enfrontar-se a un dels rivals més difícils del campionat. Catalunya va jugar un partit molt ajustat amb intercanvis constants en el marcador, que va acabar guanyant (68-71). El proper rival, Illes Balears, va suposar un bàlsam per la selecció catalana, al que es va imposar còmodament (93-62). Ja en semifinals es va enfrontar amb la selecció d’Esukadi, en un vibrant partit amb alternatives constants en el marcador. Finalment un avantatge de 5 punts a menys d’un minut per al final del matx van permetre que els catalans s’imposessin finalment per un punt (63-62).
La gran final estava servida. La Comunitat de Madrid era el rival més perillós i en teoria, molt superior a la resta de seleccions. Així s’ha vist en el partit definitiu. Els madrilenys amb tres jugadors de més de 1,95 i un gran nivell tècnic han superat als catalans de forma contundent des dels primers instants del matx. En acabar el marcador reflectia els 33 punts de diferència finals (91-58).
Els jugadors del CBiUM (Joel Claver, Arnau Güell i Gerard Marsol) han realitzat un bon campionat, tant en tasques ofensives com defensives, integrant les seves qualitats amb les de la resta de companys del conjunt.

 

unnamed unnamed (1) unnamed (4)