Jornades intenses dels nostres cedits en el camí de final de temporada

Derrota i victòria dels Rostock Seawolves, l'Alimerka Oviedo Baloncesto també va caure en el seu últim partit i el Zamora Enamora fa un pas més cap a la LEB Or.

Dimarts 25 de Abril de 2023 a les 16:17

Jornades complicades a la BBL alemanya pels Rostock Seawolves. A la jornada 29, l'equip d'Elias Valtonen va sumar un triomf contra el BG Göttingen (94-85), amb alguns parcials favorables cap al conjunt de Rostock. L'aler finlandès va col·laborar amb 3 rebots i 1 assistència durant els 18 minuts que va disputar.

En canvi, la jornada 30 no va ser tan gratificant. L'equip del nord d'Alemanya va caure a domicili contra l'Alba Berlín (104-79), a on l'equip visitant va fer una segona meitat amb desavantatge en el marcador. Elias Valtonen va acabar amb 11 punts, 5 rebots, 1 assistència i 18 crèdits de valoració en els gairebé 21 minuts que va jugar.

A la LEB Or, la jornada 30 no va aportar bons resultats a l'Alimerka Oviedo Baloncesto. L'equip asturià va perdre contra l'HLA Alicante (78-69). Els dos equips van realitzar bons parcials, però el marcador es va decantar cap al conjunt valencià. Marc Peñarroya, entre el cinc inicial, va jugar 19 minuts i va finalitzar amb 4 punts, 2 rebots, 1 assistència i 5 crèdits de valoració.

A la LEB Plata, el partit de tornada en les eliminatòries de vuitens de final va portar una victòria a domicili al Zamora Enamora. L'equip de Castella i Lleó va guanyar al Maderas Sorli Benicarló (75-81), a on els visitants van arrencar amb un bon primer parcial. Toni Naspler, com a jugador titular, va disputar 29 minuts i va anotar 9 punts, 7 rebots, 1 assistència i 12 crèdits de valoració. Ondrej Hustak, també entre el cinc inicial, va acabar amb 3 punts, 10 rebots, 1 assistència i 5 crèdits de valoració durant els 20 minuts que va jugar. Amb aquesta victòria, el 29 d'abril, el Zamora Enamora estarà a quarts de final de la fase d'ascens a la LEB Or i competirà pel seu ascens contra el CB Prat.