menu
Devin Robinson es queda al BAXI Manresa
Devin Robinson es queda al BAXI Manresa
Devin Robinson es queda al BAXI Manresa

Devin Robinson es queda al BAXI Manresa

L'ala-pivot nord-americà, un dels millors jugadors de la temporada passada, seguirà un any més a les ordres de Pedro Martínez.

Divendres 30 de Juny de 2023 a les 12:52

El BAXI Manresa segueix apostant per la continuïtat de part de les peces que van ser importants en el gran tram final de la temporada passada. Després de lligar el pivot Martinas Geben i el tècnic Pedro Martínez, ara arriba el torn d'un dels jugadors més destacats dels darrers mesos al Congost: Devin Robinson. L'ala-pivot renova per una temporada amb el club bagenc.

El nord-americà ha demostrat ser un jugador espectacular i decisiu. Ha estat un dels artífexs del bon final de temporada del BAXI Manresa i va aportar alegria tant a l'equip com entre els aficionats del Nou Congost.

Robinson, de 28 anys, va arribar a Manresa el passat mes de desembre per reforçar l'equip en un moment complicat, sobretot en el joc interior. Es va adaptar ràpidament als seus companys, i en els partits que va jugar aquí a les ordres de Pedro Martínez va fer unes mitjanes de 13,4 punts, 5,4 rebots i 12,6 crèdits de valoració.