menu
Victòria de mèrit de l’ICL Manresa a Palma
Victòria de mèrit de l’ICL Manresa a Palma
Victòria de mèrit de l’ICL Manresa a Palma

Victòria de mèrit de l’ICL Manresa a Palma

Els del Bages derroten per 74 a 82 l’Iberostar Palma en un partit en què el britànic Hamilton va estar immens amb 24 punts i 32 de valoració, juntament amb Trias, que va anotar 15 punts més. 74 Iberostar Palma | Bivià 7, Slezas, Mockford, Huertas 14, Medori 2, Costa 2, Tomàs 16, Fornas …

Dissabte 4 de Novembre de 2017 a les 23:17

Els del Bages derroten per 74 a 82 l’Iberostar Palma en un partit en què el britànic Hamilton va estar immens amb 24 punts i 32 de valoració, juntament amb Trias, que va anotar 15 punts més.

 

74 Iberostar Palma | Bivià 7, Slezas, Mockford, Huertas 14, Medori 2, Costa 2, Tomàs 16, Fornas 17, Grossenbacher 5 i Zyle 11.

 

82 ICL Manresa | Costa 7, Lundberg 7, Allen 7, Hamilton 24 i Trias 15; Mugica 7, Jou 2, Sakho 2, Muñoz 8, Mazaira i Gintvainis 3.

 

Parcials: 19-26, 14-15; 22-27 i 19-14

La sisena ja és al sac, i arriba des d’una pista difícil com la de l’Iberostar Palma. Els homes d’Aleix Duran van saber sobreposar-se als mals moments del partit amb una defensa activa i esperant l’encert, que va arribar en moltes ocasions a través de les mans de Hamilton, que va fer el seu millor partit amb 24 punts i 32 de valoració. Tris, amb 15 punts i 24 de valoració, també va fer una aportació important.

El partit començava amb un ICL Manresa decidit a conquerir la pista balear, amb un primer intercanvi de cistelles amb els pivots com a protagonistes, i un primer encert triple visitant de Hamilton, i un altre d’Allen, que va ser titular. Aquestes cistelles posaven la primera distància, retallada pels locals a base de triples abans d’acabar el primer quart. Mugica i Gintvainis tancaven l’anotació del primer parcial.

El segon quart va començar marcat per una bona ratxa d’anotació local després de la “bomba” convertida per Guillem Jou. L’Iberostar Palma capgirava el marcador però la defensa va ser clau per tornar a agafar les regnes del partit. Tap i finalització de Trias, que va ser el millor en el segon període.

Després de la mitja part, Hamilton semblava en estat de gràcia i anotava des del triple en dues ocasions, i l’acompanyava Muñoz amb un altre encert llunyà. El britànic va fer absolutament de tot en aquest període, i va trobar l’encert que necessitava l’equip acumulant 23 punts ja al seu compte particular. 13 punts d’avantatge al final del tercer període, tocava defensar l’avantatge.

En el darrer període, gestió de l’ICL Manresa per lligar la victòria, tot i l’encert del local Joan Tomàs, un dels destacats. Importantíssima aportació de Javi Mugica en moments de bloqueig, i encerts també claus d’Álvaro Muñoz i Lluís Costa des del triple per sentenciar el partit i certificar una victòria importantíssima en una pista complicada.

Aleix Duran deia al final del partit que “el partit ha estat bastant el guió del que podíem esperar: un equip molt difícil de defensar per la versatilitat i el talent dels seus jugadors, saben com i quan tancar, fan defenses zonals, individuals, canvis… hem tingut una regularitat molt alta que ens ha permès tenir la iniciativa en el marcador; l’estona que ho hem fet pitjor en el tercer quart ens hem mantingut amb segones opcions gràcies al rebot ofensiu, i en cap moment hem perdut la cara a darrere; ells s’han ficat al partit en diverses ocasions a base de triples”.

Fotos de Josep González