menu
L’ICL Manresa torna al Nou Congost davant el RETAbet Bilbao Basket
L’ICL Manresa torna al Nou Congost davant el RETAbet Bilbao Basket
L’ICL Manresa torna al Nou Congost davant el RETAbet Bilbao Basket

L’ICL Manresa torna al Nou Congost davant el RETAbet Bilbao Basket

Després d’un mes sense partits a Manresa, incloent l’aturada de la Copa del Rei, els homes d’Ibon Navarro reben els bascos en la 22a jornada. Un cop passades les visites a Santiago i Barcelona, i l’aturada per la Copa del Rei, l’ICL Manresa disputa al Nou Congost la jornada 22. Entrena amb normalitat Lluís Costa, …

Divendres 24 de Febrer de 2017 a les 20:55

Després d’un mes sense partits a Manresa, incloent l’aturada de la Copa del Rei, els homes d’Ibon Navarro reben els bascos en la 22a jornada.

Un cop passades les visites a Santiago i Barcelona, i l’aturada per la Copa del Rei, l’ICL Manresa disputa al Nou Congost la jornada 22. Entrena amb normalitat Lluís Costa, que ha estat una setmana descansant per culpa d’una petita lesió al bessó. Els “homes de negre” arriben situats a la zona tranquil·la de la classificació, amb 10 victòries i les mateixes derrotes.

L’ICL Manresa s’ha preparat a consciència per la visita del RETAbet Bilbao Basket. L’equip no ha deixat de treballar en aquests dies lliures i afronta aquesta 22a jornada amb moltes ganes de tornar a agradar a l’afició del Nou Congost. Lluís Costa ja s’ha reincorporat als entrenaments, tot i haver hagut de descansar uns dies per culpa d’una lesió al bessó. L’equip està a la disposició d’Ibon Navarro.

Qui visita el Nou Congost diumenge és el RETAbet Bilbao Basket, dirigit pel català Carles Duran, és novè a la classificació de la Lliga Endesa. L’equip basc té homes amb molta experiència, com sçon Mumbrú, Hervelle o Salgado, i ha fet dos grans fitxatges a la pintura, com Buva i Eric. Alex Mumbrú i Scott Bamforth són els més valorats de l’equip negre.

Ibon Navarro, declarava abans del partit que «els equips arribem igualats, arribem després de 15 dies d’entrenament; probablement seria diferent si un dels dos hagués jugat 2 o 3 partits el cap de setmana passat, però no és el cas; aquests dies ens han anat bé, la setmana passada vam acumular molt volum de treball, esperem que la millora que hem detectat aquests dies la puguem veure diumenge».

La roda de premsa prèvia de la jornada 22 s’ha celebrat a la botiga Movistar del Carrefour Manresa, on els protagonistes han signat autògrafs als aficionats.

Movistar col·labora des de desembre de 2016 amb el Bàsquet Manresa com a patrocinador del club. Movistar se situa així al costat dels seus aficionats, acostant el bàsquet als seguidors de l’equip, creant experiències a través de les xarxes socials amb el hashtag #addictealbasquet, i diferents iniciatives que inclouen concursos i sortejos per seguir en viu els partits del Bàsquet Manresa, o trobades amb jugadors com Pere Tomàs i Xavi Rey, que avui han estat al costat del entrenador, Ibon Navarro, signant autògrafs en una de les botigues Movistar de Manresa.

Trobades com aquest demostren que Movistar és la casa del bàsquet; és patrocinador de la Lliga Endesa de l’ACB i, a través de Movistar+, emet en exclusiva tots els seus partits, a més de la NBA. L’aliança amb el Bàsquet Manresa demostra el compromís de Movistar per impulsar l’esport a tot el territori de Catalunya.