menu
Movistar, nou patrocinador que dóna la benvinguda a Michael Machado
Movistar, nou patrocinador que dóna la benvinguda a Michael Machado
Movistar, nou patrocinador que dóna la benvinguda a Michael Machado

Movistar, nou patrocinador que dóna la benvinguda a Michael Machado

-L’acord permetrà a Movistar ser al costat dels aficionats de Manresa i apropar el bàsquet als seus seguidors, amb concursos i sortejos d’entrades, o la visita de les estrelles de l’equip a les botigues Movistar de la ciutat. -L’acte ha comptat amb la presència de l’entrenador de l’equip, Ibon Navarro, el seu capità, Román Montañez, …

Divendres 16 de Desembre de 2016 a les 11:42

-L’acord permetrà a Movistar ser al costat dels aficionats de Manresa i apropar el bàsquet als seus seguidors, amb concursos i sortejos d’entrades, o la visita de les estrelles de l’equip a les botigues Movistar de la ciutat.

-L’acte ha comptat amb la presència de l’entrenador de l’equip, Ibon Navarro, el seu capità, Román Montañez, i l’últim fitxatge del ICL Manresa, Michael Machado, que ha debutat davant els mitjans de comunicació

Manresa, 15 de desembre de 2016.- Movistar i el Bàsquet Manresa han presentat avui un acord de col·laboració pel qual Movistar es converteix en nou patrocinador del club de bàsquet. La presentació ha tingut lloc a la nova botiga Movistar de Manresa, on Javier Muniáin, gerent de Màrqueting Gran Públic de Telefónica Catalunya, i Jaume Arnau, president del Bàsquet Manresa, han donat a conèixer els detalls de l’acord.

Movistar se situa així al costat dels aficionats i tractarà d’apropar el bàsquet als seus seguidors, creant experiències exclusives a través de les xarxes socials i diferents iniciatives, que inclouen concursos i sortejos perquè els seguidors de l’ICL Manresa gaudeixin en viu els partits del equip, i visites d’alguns dels seus jugadors a les botigues Movistar a Manresa.

Amb aquesta aliança, Movistar reforça la seva posició com a marca bolcada en el seu suport al bàsquet, afermant la seva aposta per la innovació, el talent i l’esforç que representa aquest esport. Movistar és patrocinador de la Lliga Endesa de l’ACB i, a través de Movistar+, emet en exclusiva tots els seus partits, a més de la Copa ASOBAL, l’Eurolliga o la NBA. Movistar s’ha significat en els últims anys pel seu decidit suport per l’esport, aportant la seva imatge i els seus recursos a diverses organitzacions esportives, jugant un paper fonamental en l’edat d’or del bàsquet a Espanya.

L’acord de col·laboració presentat avui té una durada inicial d’un any i compta amb la voluntat d’ambdues parts per donar-li continuïtat en el temps. Javier Muniáin ha afirmat que “estic molt content de ser a Manresa, perquè no tot passa a Barcelona”. A més, ha afegit que “des Movistar volem impulsar l’esport i la cultura arreu del territori de Catalunya. M’encanta el bàsquet i he vingut a presentar un acord que ens permet apropar-nos encara més a aquest esport i als seus seguidors a Manresa. Ens agrada el bàsquet i volem el bàsquet a Movistar “. Per la seva banda, Jaume Arnau ha destacat que “hi ha tres motius pels quals ens trobem aquí, i el principal avui és anunciar-vos aquest acord amb Movistar, que ens permetrà estrènyer relacions amb una gran empresa a nivell local; a més, vam presentar a Michael Machado i us informo que guanyarem aquest diumenge”.

Representant el Bàsquet Manresa en la presentació de l’acord, també han estat presents Carles Sixto, gerent, Ibon Navarro, entrenador, i els jugadors Román Montañez, capità, i Michael Machado, últim fitxatge de l’equip, que ha debutat davant els mitjans de comunicació. A més, a l’acte han estat convidats alguns seguidors de l’equip, que han compartit uns instants amb els jugadors, aprofitant per fer-se fotos o per demanar-los autògrafs. Alguns afortunats a més s’han pogut portar samarretes de l’ICL Manresa signades pels seus jugadors.