top

Comença la campanya 2015-2016, més #MomentsCongost a Manresa

Divendres 19 de Juny de 2015 a les 17:36

Els moments d’eufòria i de felicitat viscuts i els que queden per viure al Nou Congost són el principal argument de la campanya Aquesta tarda el President del Bàsquet Manresa, Josep Vives, ha presentat la campanya d’abonats de la temporada 2015-2016, basada en els #MomentsCongost. Els preus i els descomptes per al nou curs seran …

Els moments d’eufòria i de felicitat viscuts i els que queden per viure al Nou Congost són el principal argument de la campanya

Aquesta tarda el President del Bàsquet Manresa, Josep Vives, ha presentat la campanya d’abonats de la temporada 2015-2016, basada en els #MomentsCongost. Els preus i els descomptes per al nou curs seran els mateixos que en les darreres temporades.

Aquest divendres a la tarda s‘ha presentat a la sala de premsa del Nou Congost la campanya d’abonats del Bàsquet Manresa per a la temporada 2015-2016. L’esperit de la campanya es basa en els moments d’eufòria i d’intensa felicitat que els qui van habitualment al pavelló poden viure: els #MomentsCongost. En el fulletó informatiu es recorden moments d’aquesta temporada, com ara l’MVP de Sakic, la victòria sobre el poderós València, els taps de Rizvic en la victòria sobre el líder Unicaja, i tants altres moments de tensió, alegria i emoció viscuts.

Pel que fa a les tarifes i els avantatges, segueixen sent els mateixos. Partir de 60€ (categoria base, fins a 16 anys), 90€ (en el cas dels joves entre 17 i 23 anys), i 170€ (séniors), es podrà gaudir de tota la temporada de la Lliga Endesa al Nou Congost. Els abonats que paguin l’abonament abans del 3 de juliol tindran un 4% de descompte si fan el pagament al comptat (d’una sola vegada), i els qui ho facin amb pagament fraccionat també abans d’aquesta dara, tindran un 2% de descompte.

Josep Vives, President del Bàsquet Manresa, declarava durant la roda de premsa de la presentació que «aquesta temporada hem viscut grans moments, hem competit sempre, fins i tot en partits que hem perdut; no ens ha de fer res fer autocrítica, en les temporades anteriors havíem tingut moments de tristor, però aquest any hem recuperat terreny, s’ha demostrat que la gent tenia ganes de veure bàsquet, d’animar l’equip; volem seguir vivint #MomentsCongost en la propera temporada».

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials