menu
El BAXI Manresa vol sorprendre un Unicaja enratxat
El BAXI Manresa vol sorprendre un Unicaja enratxat
El BAXI Manresa vol sorprendre un Unicaja enratxat

El BAXI Manresa vol sorprendre un Unicaja enratxat

L'equip de Pedro Martínez tornarà a comptar amb els júniors Ladji Coulibaly i Max Gaspà per reforçar l'equip a la pista d'un rival potent dirigit per Ibon Navarro.

Divendres 1 de Desembre de 2023 a les 11:10

Després de caure a la complicada pista del Baskonia, el BAXI Manresa encara un altre desplaçament molt complicat al Martín Carpena, davant un Unicaja que es troba en una gran ratxa de resultats. Els bagencs provaran de donar la sorpresa en un partit que es posarà en marxa dissabte a partir de les 18:00, en directe per Movistar+ Deportes i Ràdio Manresa.

Amb les baixes que encara té l'equip, Max Gaspà i Ladji Coulibaly tornaran a reforçar el BAXI Manresa en aquesta jornada 12. L'equip viatja aquest divendres al migdia a la capital de la Costa del Sol. Tal com explica Pedro Martínez, Pierre Oriola i Dani Garcia s'han perdut entrenaments per diverses molèsties però estaran disponibles.

Els malaguenys, dirigits per l'exmanresà Ibon Navarro, acumulen un total de set victòries consecutives a la Lliga Endesa. Una d'aquestes va ser a la pista del Real Madrid, en la que ha estat l'única derrota dels blancs d'aquesta temporada a la màxima competició estatal. L'Unicaja és un equip coral que compta amb jugadors de gran nivell, com ara Dylan Osetkowski, Kendrick Perry, Tyson Carter, Nihad Djedovic, Kameron Taylor, David Kravish i Yankuba Sima, aquests dos últims amb passat a la capital del Bages.

Pedro Martínez destacava a la roda de premsa que «és un equip que manté el bloc de l'any passat, amb molt de ritme i una defensa agressiva...; hem d'intentar competir com vam fer la setmana passada, hem de ser sòlids a darrere si volem tenir opcions; a veure si podem sortir millor que en el darrer partit, tot i que és difícil perquè aquests equips físics comencen, sobretot a casa, al 100%».