menu
El BAXI Manresa vol mantenir el nivell competitiu al Palau
El BAXI Manresa vol mantenir el nivell competitiu al Palau
El BAXI Manresa vol mantenir el nivell competitiu al Palau

El BAXI Manresa vol mantenir el nivell competitiu al Palau

Els del Bages s'enfronten a un Barça que encara no ha perdut cap partit a casa aquesta temporada. Amb les baixes ja sabudes de Jou, Vaulet i Pérez, els manresans intentaran plantar cara a una plantilla de luxe.

Dimarts 12 de Desembre de 2023 a les 13:49

Després d'un derbi en ve un altre. El Palau Blaugrana serà aquest dimecres a les 20:30 l'escenari del partit avançat de la jornada 15 entre el Barça i el BAXI Manresa. Els blaugrana volen refer-se de la derrota a Saragossa, mentre que els manresans volen seguir amb bona línia competitiva.

El BAXI Manresa segueix instal·lat entre el grup d'equips que volen ser entre els vuit primers. Després de la victòria davant el Girona, els vermells són sisens amb 7 victòries, però empatats amb Baskonia, Gran Canària, Girona i Joventut. Caldrà competir molt bé al Palau Blaugrana per tenir opcions de victòria. Els de Pedro Martínez viatgen encara sense el capità Guillem Jou, Juampi Vaulet ni Dani Pérez.

Com a local jugarà el Barça, amb cares conegudes a la banqueta: Roger Grimau és l'entrenador, Carles Marco assistent i Rafa Martínez també forma part de l'staff. La plantilla té noms com Willy Hernangómez, Laprovittola, Brizuela, Vesely, Jabari Parker... Molt talent en un equip que ha de lluitar per tots els títols que disputa. Els culers són ara tercers, amb 9 victòries i 4 derrotes.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa que «la nostra prioritat és ser competitius i intentar guanyar; crec que el Barça està en bona línia, ha perdut algun partit però la idea que veig del que volen fer tàcticament m'agrada; Roger Grimau ho està fent molt bé, veig detalls que m'agraden i que acabaran sortint encara millor; hem de lluitar sempre, sigui quin sigui el marcador; no és el mateix perdre de 20 que de 22, però sempre, vagin com vagin les coses».