menu
El BAXI Manresa torna a la lluita per ser a la Final Four de la BCL
El BAXI Manresa torna a la lluita per ser a la Final Four de la BCL
El BAXI Manresa torna a la lluita per ser a la Final Four de la BCL

El BAXI Manresa torna a la lluita per ser a la Final Four de la BCL

De nou entre els 8 millors: primer partit d'un play-off de quarts de final davant del Lenovo Tenerife, en el que serà la reedició de la final de la temporada passada.

Dimarts 4 de Abril de 2023 a les 13:56

Aquest dimecres a les 20:30 el BAXI Manresa visita La Laguna per jugar de nou un play-off de la Basketball Champions League. És la segona temporada consecutiva que els manresans són entre els 8 millors de la competició continental i afronten l'eliminatòria sense pressió excessiva però amb ganes de posar contra les cordes el rival: el Lenovo Tenerife.

L'expedició del BAXI Manresa surt aquest dimarts al migdia de nou en direcció a les Canàries. Segon viatge a Tenerife en una setmana, ara per disputar-hi l'eliminatòria de la BCL. Pedro Martínez compta amb tots els jugadors disponibles i haurà de decidir qui queda fora del 'roster' final.

El vigent campió de la competició és el Lenovo Tenerife, un dels darrers rivals del Manresa a la lliga. Una plantilla amb grans estrelles, experiència i molt talent per solucionar els partits. L'equip de Txus Vidorreta, liderat per Marcelinho Huertas i Giorgi Shermadini, és un equip amb una gran qualitat i molts jugadors experimentats com Doornekamp, Salin, Guerra, Fitipaldo, o la darrera incorporació: Leandro Bolmaro.

Han comparegut abans de marxar Babatunde Olumuyiwa, Dani Garcia i Juampi Vaulet. El pivot de Sierra Leona deia que «l'equip està bé, crec que en un bon moment; ara venen partits importants i estem a punt; hem de jugar consistents durant 40 minuts, si fem el que hem preparat durant els 40 minuts diria que tenim opcions». Per la seva banda, Garcia deia que «el Tenerife és un rival que té un equipàs i juga molt bé, molt dinàmic; és complicat, però el partit de la setmana passada ens ha de servir per saber com poder jugar contra ells; si guanyem, serà una victòria extraordinària; intentem sempre pensar només en el següent partit, l'afrontem en un dels millors moments de la temporada, sinó el millor». Vaulet, davant dels mitjans, ha argumentat que «crec que estem en el millor moment de la temporada i ho hem d'aprofitar; hem demostrat que si juguem com la primera part de l'altre dia podem tenir opcions; és un play-off, un partit definitiu i per tant és molt important».