menu
El BAXI Manresa té a la Fonteta una oportunitat per competir a alt nivell
El BAXI Manresa té a la Fonteta una oportunitat per competir a alt nivell
El BAXI Manresa té a la Fonteta una oportunitat per competir a alt nivell

El BAXI Manresa té a la Fonteta una oportunitat per competir a alt nivell

Partit aquest diumenge a les 17:00 a la pista del Valencia Basket, on aquesta setmana ha derrotat el vigent campió de l'Eurolliga.

Divendres 13 de Gener de 2023 a les 10:38

El BAXI Manresa tindrà un compromís complicat en la penúltima jornada de la primera volta de la Lliga Endesa. Aquest diumenge, a partir de les 17:00 i en directe per M+ Deportes 2, visitarà la difícil pista del Valencia Basket, conjunt que enguany disputa l'Eurolliga.

Els bagencs volen passar pàgina de la dolorosa derrota encaixada al Nou Congost contra el Casademont Zaragoza i seguir millorant en el seu joc, tal i com han anat fent en els darrers partits, per intentar assolir una victòria de prestigi, que seria la quarta en la competició estatal i ajudaria a remuntar posicions. Després de la visita a València, el BAXI Manresa tindrà 4 partits seguits a casa en 12 dies.

El conjunt taronja, dirigit des d'aquesta temporada per Álex Mumbrú, s'està jugant la classificació per a la propera Copa del Rei. No obstant, els valencians estan tenint molts problemes amb les lesions: aquesta setmana van caure Jasiel Rivero, que estava sent el jugador més valorat de la lliga, i Jared Harper, que se sumen a les baixes ja conegudes de Martin Hermannsson, Millán Jiménez, Sam Van Rossom i Víctor Claver. A més, el base Chris Jones arrossega molèsties en un genoll i és dubte. Tot i aquests problemes, el Valencia Basket segueix sent un rival molt perillós, i prova d'això és el triomf assolit aquesta setmana davant el campió d'Europa, l'Anadolu Efes (81-71).

Pedro Martínez, que tornarà un cop més a la pista on va ser campió la temporada 2016-2017, explicava a la prèvia que «la dificultat és gran, perquè juguem a fora davant d'un equip de molt nivell; durant la setmana hem seguit adaptant les últimes incorporacions; últimament hem aconseguit una certa millora en defensa, però tenim molt marge de millora tant en atac com en defensa; esperem poder mantenir l'estabilitat a la plantilla».