menu
El BAXI Manresa rep un Coviran Granada clarament a l'alça
El BAXI Manresa rep un Coviran Granada clarament a l'alça
El BAXI Manresa rep un Coviran Granada clarament a l'alça

El BAXI Manresa rep un Coviran Granada clarament a l'alça

Els andalusos van guanyar la darrera jornada el Saragossa. Els catalans no compten amb Vaulet ni amb Jou, però buscaran la quarta victòria davant de vells comeguts com Lluís Costa, Pere Tomàs o Joe Thomasson.

Divendres 27 de Octubre de 2023 a les 16:04

El BAXI Manresa s'enfronta aquest diumenge al Nou Congost a les 12:30 a un Coviran Granada que, després de guanyar el seu primer partit, es veu cada cop més fort. Els del Bages hauran de mirar de competir sense Guillem Jou, lesionat a l'esquena, i Juampi Vaulet, que s'ha trencat un lligament de la mà.

Toca rebre el suport del públic manresà per compensar les baixes d'homes lluitadors. Després de la visita a València, en què l'equip va ser competitiu fins al darrer quart però no va poder guanyar, retorn a casa per lluitar davant del Granada. Ara toca rebre un equip que tot i tenir només una victòria tindrà molt perill.

Els andalusos s'han tret el llast de no tenir cap victòria, tot i que havien perdut diversos partits per molt poca diferència (4 per menys de 10 punts). L'equip de Pablo Pin està sent competitiu davant de qualsevol rival, i compta amb jugadors de molt talent: Lluís Costa està fent una temporada impecable, Joe Thomasson segueix sent un referent i Cristiano Felicio és un pivot difícil de parar. A més, aquesta temporada han arribat jugadors com Kwan Cheatham o David Kramer, campió del món amb Alemanya.

Pedro Martínez, deia avui en la roda de premsa que «tots els nostres partits s'han decidit per menys de 6 punts, i el Granada no considero que sigui un candidat al descens, ha perdut 2 partits amb pròrroga però està competint molt bé; tenen jugadors molt difícils de defensar com Costa, Thomasson o Felicio, i el jugador que converteix més triples de la lliga [Cheatham].».