menu
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Gran Canaria
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Gran Canaria
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Gran Canaria

El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Gran Canaria

Els homes de Pedro Martínez viatgen aquest dissabte cap a les Canàries en el primer duel del campionat. Plantilles al complet a ambdues bandes en una primera jornada, diumenge a les 13:00, que ja suposa un repte difícil per als del Bages.

Divendres 22 de Setembre de 2023 a les 17:36

El BAXI Manresa iniciarà, diumenge a partir de les 13:00 a la complicada pista del Dreamland Gran Canaria, la seva cinquantena temporada a l'elit del bàsquet estatal. Després de culminar una gran pretemporada, amb sis victòries en set partits i molt bones sensacions en el joc, els bagencs buscaran allargar el seu bon moment en l'estrena de la Lliga Endesa. Pedro Martínez no té incidències importants pel que fa a la plantilla i haurà de descartar un jugador.

Comença una nova temporada per al BAXI Manresa, que visita una pista difícil en el primer dia de partit de lliga del curs. Pedro Martínez pot comptar amb tots els seus jugadors -a falta d'un entrenament- i cal veure quin serà el descartat diumenge per al 'roster' final. Entre els jugadors hi ha ganes de demostrar que els bons resultats de la pretemporada poden tenir continuïtat durant la lliga.

Els canaris són un dels equips de la zona alta de la competició. La temporada passada van guanyar l'Eurocup i es van classificar tant per la Copa del Rei com pel play-off de la Lliga Endesa. El conjunt dirigit per Jaka Lakovic manté homes importants com Albicy, Slaughter, Brussino i Shurna, i han incorporat l'escorta Sylven Landesberg i els interiors Roko Prkacin, Pierre Pelos, Ethan Happ i Ben Lammers. Albicy i Shurna s'estan recuperant de les seves lesions però s'espera que estiguin recuperats.

El 'coach' manresà explicava en la prèvia que «tenim molt clar que la pretemporada té un valor relatiu, però estem amb bones sensacions; hem avançat més per tenir continuïtat en la plantilla; no és ideal tenir 13 jugadors perquè cada setmana s'ha de descartar un jugador però la part positiva és que estem més coberts davant les lesions; és una pista difícil, al seu camp són molt potents; són favorits però no donem res per perdut».