menu
El BAXI Manresa visita un Casademont Zaragoza que és una incògnita
El BAXI Manresa visita un Casademont Zaragoza que és una incògnita
El BAXI Manresa visita un Casademont Zaragoza que és una incògnita

El BAXI Manresa visita un Casademont Zaragoza que és una incògnita

Els manresans no podran comptar amb Jou, amb un esquinç al turmell. L'equip aragonès estrena Sergio Hernández com a entrenador.

Divendres 6 de Novembre de 2020 a les 16:43

El BAXI Manresa haurà d'intentar evitar el tòpic que diu "entrenador nou, victòria segura". L'argentí Sergio Hernández ha començat a entrenar aquesta setmana els aragonesos. Diumenge a les 17:00 (Movistar+ Deportes), visita a la pista d'un Casademont Zaragoza que espera una reacció però que ara per ara és difícil de saber com respondrà.

Després de la segona victòria consecutiva a casa, el BAXI Manresa encara la desena jornada de la Lliga Endesa amb la seguretat que, almenys, tindrà anivellat el balanç de victòries i derrotes. L'equip es prepara per mantenir el bon nivell demostrat lluny de Manresa, tot i la darrera ensopegada a la pista del TD Systems Baskonia. Serà baixa per al partit Guillem Jou, que en l'entrenament d'aquest divendres s'ha fet un esquinç al turmell. Janari Joesaar s'ha sumat als entrenaments de l'equip, tot i que no està encara a un nivell òptim.

Setmana de canvi en el Casademont Zaragoza. Els de la capital aragonesa van acomiadar Diego Ocampo, que s'hagués retrobat per primer cop amb el Manresa, a qui va ascendir a la Lliga Endesa. Ara el nou cap a la banqueta és l'argentí Sergio Hernández, fins ara seleccionador del seu país. Arriba a un equip amb vells coneguts dels manresans com San Miguel o Seeley, i amb homes tan grans com perillosos: Tryggvi Hlinason o Robin Benzing.

En la prèvia del partit, Pedro Martínez deia que «no hem fet coses diferents del que fem habitualment, evidentment amb el canvi d'entrenador pot ser una incògnita saber com jugaran; cal que fem un bon partit, que estiguem bé amb el bàsic i adaptar-nos al que veiem; Guillem s'ha lesionat aquest matí, no té bona pinta, sembla un esquinç de turmell i esperem que no sigui res més; Janari ha entrenat però a un nivell baix».