menu
El BAXI Manresa rep la visita d'un Tenerife estel·lar
El BAXI Manresa rep la visita d'un Tenerife estel·lar
El BAXI Manresa rep la visita d'un Tenerife estel·lar

El BAXI Manresa rep la visita d'un Tenerife estel·lar

El conjunt canari només ha perdut un sol partit a la Lliga Endesa, al Palau Blaugrana. Els manresans no podran comptar amb Eulis Báez, i Guillem Jou encara no entrena.

Dimecres 11 de Novembre de 2020 a les 17:24

Repte important el que té per davant el BAXI Manresa en aquesta onzena jornada que s'avança a dijous a les 21:15 (Movistar+ Deportes). Eulis Báez serà baixa per una ruptura fibril·lar, mentre que Guillem Jou tot just comença a recuperar-se després de l'esquinç de turmell. Dificultats afegides per rebre un rival que s'està mostrant intractable en aquest inici de temporada.

Pedro Martínez mostrava en la prèvia de la jornada 11 la seva preocupació per l'estat físic dels seus jugadors, a les portes d'un partit que ja es preveia d'una dificultat màxima. El BAXI Manresa no pot comptar ni amb Báez ni amb el capità Jou, ambdós lesionats. Sí que està ja recuperat Joesaar, que podrà entrar en la rotació manresana. L'equip vol plantar cara a l'Iberostar Tenerife.

Els daurat-i-negres arriben amb només un partit perdut, el de la setmana passada a la pista del Barça. Els de Txus Vidorreta dominen els seus partits a través de la dupla formada per Marcelinho Huertas i Giorgi Shermadini, ben acompanyats per una plantilla molt completa: Fitipaldo, Doornekamp, Díez, Salin... Serà molt complicat plantar cara, però el Congost és el Congost.

L'entrenador català del BAXI Manresa deia en la prèvia que «cal valorar que amb les dificultats físiques el nostre potencial baixa una mica; el Tenerife és un equip possiblement el segon millor atac de la lliga estadísticament; Shermadini acaba de rebre el premi a l'MVP mensual; és un jugador molt difícil de defensar, que fa punts, passa la pilota...; els seus bases són impressionants; també he de dir que sóc pessimista, però tenim un equip que són ells els que m'animen a mi i creuen que podem tenir alguna possibilitat».