menu
Represa del BAXI Manresa amb un clàssic: Movistar Estudiantes
Represa del BAXI Manresa amb un clàssic: Movistar Estudiantes
Represa del BAXI Manresa amb un clàssic: Movistar Estudiantes

Represa del BAXI Manresa amb un clàssic: Movistar Estudiantes

La Lliga Endesa torna després de l'aturada amb 2 partits al Congost: el primer, diumenge a les 12:30 davant l'Estudiantes amb tot l'equip disponible.

Divendres 1 de Març de 2019 a les 15:00

Després de més de 20 dies sense bàsquet, torna la Lliga Endesa. Ho fa al Nou Congost i amb un clàssic del bàsquet: BAXI Manresa - Movistar Estudiantes. Serà diumenge a les 12:30, i els homes de Peñarroya podran comptar amb tota la plantilla per primer cop en tota la temporada.

Al Bages hi ha moltes ganes de veure la reaparició del BAXI Manresa. La jornada 21 de la Lliga Endesa reactiva la comptetició després de molts dies d'aturada. Joan Peñarroya ha explicat que per primer cop en la temporada han estat disponbles els 12 jugadors de la primera plantilla en un entrenament. Zubcic i Murphy han evolucionat bé de les seves lesions i sembla que podran ser presents al partit.

El visitant al Nou Congost és el Movistar Estudiantes, 12è classificat, amb 8 victòries i 12 derrotes, i perseguint les primeres posicions. Els del Ramiro de Maeztu compten amb un gran talent anotador, amb homes com Brizuela, Gentile i Clavell, i un entrenador català amb experiència, Josep Maria Berrocal.

Joan Peñarroya explicava en la prèvia que «ha estat una situació atípica, de 3 setmanes sense competició, però hem intentat aprofitar aquest temps per afrontar amb garanties aquest ruix final; ens ha anat bé per recuperar lesionats; aquesta setmana és el primer dia en què hem tingut 12 jugadors professionals per entrenar; tenim ganes de retrobar-nos amb la nostra afició i les sensacions de competir a casa; el rival ha canviat peces molt importants, i han guanyat 4 dels darrers 6 partits; tenen un roster d'equip de play-off, anotant en les darreres jornades més de 90 punts».