menu
El BAXI Manresa busca la tercera lluny del Congost
El BAXI Manresa busca la tercera lluny del Congost
El BAXI Manresa busca la tercera lluny del Congost

El BAXI Manresa busca la tercera lluny del Congost

Justin Doellman serà la gran novetat de l’equip, que intentarà guanyar l’UCAM Murcia en el que seria el tercer partit guanyat fora de casa.

Divendres 26 de Octubre de 2018 a les 14:25

De nou fora de casa, on de moment el BAXI Manresa està traient més bons resultats. Els homes de Joan Peñarroya encaren la jornada 6 amb la novetat de Doellman, que aquest final de setmana ja ha entrenat amb l’equip, i la baixa del vinculat Paco del Águila, que té tocat el lligament del polze dret.

El BAXI Manresa vol aconseguir la tercera victòria de la temporada, en aquesta ocasió a una pista difícil i tradicionalment calenta com la de Múrcia. Justin Doellman ha complert els plaços de recuperació i ja ha fet sessions d’entrenament amb el grup. El “Capità Amèrica” viatjarà a Múrcia. Qui no ho podrà fer serà Paco del Águila, que en el partit amb l’Unicaja es va fer mal al lligament del polze de la mà dreta.

A l’altra banda de la pista dissabte hi haurà l’UCAM Murcia, que ha mostrat durant aquesta temporada dues cares ben diferents: imbatuts a la Champions League, i irregulars a la Lliga Endesa, on en la darrera jornada van perdre davant el Baskonia per 93 a 49. L’equip està dirigit per Javi Juárez, i compta amb jugadors com Oleson, o el nou fitxatge Booker.

El tècnic Joan Peñarroya deia en la compareixença prèvia que «ens preparem per un partit complicat, un ambient dur, amb un rival molt atlètic i físic; tenen una plantilla amb grans jugadors, molts dels quals segueixen de la temporada passada; necessiten la victòria perquè vénen d’un mal resultat a la Lliga Endesa, tot i que entre setmana van obtenir un gran resultat en competició europea; hem d’anar amb la mentalitat adequada i a jugar el nostre bàsquet».