L’ICL Manresa dóna una bona imatge però cau a Vitòria

Derrota per 82-69 davant el Baskonia en un partit disputat fins al final, què Suggs (17 punts) i Cvetkovic (14 punts) han estat els més entonats. 82 Baskonia | Beaubois 8, Larkin 5, Hanga 14, Shengelia 13 i Diop 2; Voigtmann 11, Sedekerskis, Blazic 17, Tillie 6, Bidinger 3 i Luz 3. 69 …

Sunday 6 of November of 2016 at 16:28

Derrota per 82-69 davant el Baskonia en un partit disputat fins al final, què Suggs (17 punts) i Cvetkovic (14 punts) han estat els més entonats.

82 Baskonia | Beaubois 8, Larkin 5, Hanga 14, Shengelia 13 i Diop 2; Voigtmann 11, Sedekerskis, Blazic 17, Tillie 6, Bidinger 3 i Luz 3.

69 ICL Manresa | Cvetkovic 14, Suggs 17, Tomàs 8, Auda 8, Cakarun 4; Aranitovic, Montañez 3, Andric 7, Trapani 8, Sakho, Belemene i Jofresa.

Parcials: 22-15, 22-16; 14-22 i 24-16.

Tot i dur el partit igualat fins els darrers minuts, no va poder haver-hi campanada a Vitòria. L’ICL Manresa va perdre per 13 punts al final un partit molt seriós. Els d’Ibon Navarro van pagar el desencert en el darrer quart, que podria haver portat els locals més al límit. Els més destacats van ser Suggs (17 punts) i Cvetkovic (14 punts i 15 de valoració). Andric va fer també un bon paper (7 punts i 12 de valoració).

L’inici de partit va ser un frec a frec. Després del desencert en les primeres jugades, avantatges per al Manresa en el 6-9 convertit per Cvetkovic. Tot i així, les ratxes d’encert i bona defensa locals apareixien, i Hanga i Blazic lideraven els bascos per posar el 22-15 després dels primers 10 minuts.

En el segon quart, els del Bages s’acostaven tímidament amb cistelles d’Andric i Trapani, però el parcial acabaria sent favorable als locals. Suggs encertava des del triple i posava el 28-25. La bona defensa baskonista permetia tornar a obrir forat als locals, i un triple de Shengelia era la darrera cistella abans de la mitja part (44-31).

Molt bon tercer quart de l’ICL Manresa, imposant-se per 14-22 i deixant que el partit s’hagués de decidir al final. Excel·lent aportació anotadora de Suggs en aquests 10 minuts, amb 14 punts. Tirs lliures, un dos més u, i els triples de l’americà deixaven el Manresa a 5 punts del Baskonia al final del tercer període.

Començava anotant Pere Tomàs en el darrer quart, i això posava els visitants a 3 punts en els primers compassos, amb intercanvis de cistelles de 2. Encara hi havia més esperances quan Andric assistia per Tomàs, que esmaixava en contraatac (62-61). Llavors sorgia la figura de Voigtmann, Blazic, i el desencert de l’ICL Manresa, que al final no permetria portar el Baskonia al cara o creu dels moments finals. Partit seriós i bona actitud de l’ICL Manresa.