BAXI Manresa makes histpry and goes to play-off after 21 years

Tot i la derrota a Saragossa per 83 a 74 la combinació de resultats fa que l'equip sigui 8è classificat. Zubcic anota 25 punts en la jornada 34.

Sunday 26 of May of 2019 at 16:39

La derrota més dolça de totes. El BAXI Manresa serà als play-off de la Lliga Endesa i disputarà els quarts de final contra el Real Madrid. L'equip de Joan Peñayyoya ha caigut a Saragossa, però les derrotes de Tenerife i Andorra han propiciat que l'equip es classifiqués en vuitena posició. Gesta històrica l'any que s'ascendeix de nou a la màxima categoria. Zubcic lidera l'equip en anotació en un partit que el BAXI Manresa va tenir amb possibilitats de guanyar fins el darrer minut.

El BAXI Manresa ha tingut opcions de play-off a Saragossa durant gairebé tot el partit. Finalment, però, les opcions han hagut de passar per Fuenlabrada i Màlaga. El partit ha estat un constant estira-i-arronsa entre els dos equips, en un ambient espectacular. Zubcic començava el partit anotant 3 tirs lliures. EL croat va ser el puntal anotador del BAXI Manresa amb 25 punts. El Saragossa dominava el marcador per 5 punts.

En el segon període, més igualtat encara. Els vermells s'acostaven però seguia regnant el Tecnyconta, cada cop per menys. No va ser fins al darrer quart que el BAXI Manresa pdria posar-se per davant. Els locals, però, trobarien en la recta final l'encert des dels triples per poder segellar una victòria.

En els darrers minuts de partit, els prop de 250 aficionats del BAXI Manresa i la banqueta estaven pendents del partit de Fuenlabrada, que estava també als compassos finals. Just abans d'acabar el partit, el Manresa coneixia que jugaria play-off. El rival serà el Real Madrid, primer classificat de la lliga regular.