menu
Les opcions de viatge per la Copa Princesa dels aficionats de l’ICL Manresa
Les opcions de viatge per la Copa Princesa dels aficionats de l’ICL Manresa
Les opcions de viatge per la Copa Princesa dels aficionats de l’ICL Manresa

Les opcions de viatge per la Copa Princesa dels aficionats de l’ICL Manresa

El club, en col·laboració amb Halcón Viatges i Sagalés, dóna 3 opcions: viatge amb avió i estada a un hotel (195€), viatge amb autocar (50€), o bé només entrada, per als aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser amb l’equip a la Final de la Copa Princesa d’Astúries. Després que aquest dijous a la tarda …

Thursday 11 of January of 2018 at 19:12

El club, en col·laboració amb Halcón Viatges i Sagalés, dóna 3 opcions: viatge amb avió i estada a un hotel (195€), viatge amb autocar (50€), o bé només entrada, per als aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser amb l’equip a la Final de la Copa Princesa d’Astúries.

Després que aquest dijous a la tarda s’hagi sabut que la Final de la Copa Princesa entre el Breogán de Lugo i l’ICL Manresa serà finalment el dissabte, 3 de febrer, el club del Bages ha posat immediatament a disposició dels seus aficionats tres maneres d’anar amb l’equip: la més econòmica, en bus; una altra per anar amb avió i quedar-se a dormir en un hotel de Lugo, i la tercera per als qui només necessitin entrada.

Viatge en bus (ENCARA QUEDEN PLACES)
Els aficionats de l’ICL Manresa que vulguin ser a la final d’una manera més econòmica podran viatjar en autocar. El club posarà a disposició un bus que sortirà divendres a la nit. Els aficionats arribaran al matí a Lugo, i podran passar unes hores a la ciutat abans d’anar cap al pavelló. La tornada serà un cop acabi el partit, i es calcula que es pugui arribar a Manresa de nou diumenge al matí.

Viatge en avió i hotel (PLACES EXHAURIDES)
Per altra banda, amb un preu de 195€, es podrà sortir des de la Plaça Espanya de Manresa, i ser traslladat cap a l’aeroport per arribar a Galícia al migdia. Aquesta opció inclou els trasllats cap a l’aeroport, i cap a l’hotel. Si algun aficionat viatja sol, pot demanar per un suplement de 30€, una habitació individual. Aquesta opció d’avió i hotel està subjecte a les places que el club ha reservat, és a dir, en cas d’haver-ne d’ampliar el nombre, podria augmentar el preu. Evidentment, cal tenir els documents d’identificació en regla per poder volar.

Només entrada
Com a tercera opció, es podrà comprar només l’entrada. El club organitzador encara no ha confirmat els preus, i per tant el Bàsquet Manresa no pot saber quin cost tindran per als seus aficionats, però es podran gestionar a través del club.

Envia un mail per fer la teva reserva

Si vols, també pots trucar al 93 872 15 03