Mal partit de l’ICL Manresa a Bilbao que el condemna a la derrota

Partit perdut davant el RETAbet Bilbao Basket per 91 a 76. Els ala-pivots Trapani i Auda, amb 12 i 13 punts, van ser els més encertats. 91 RETAbet Bilbao Basket | Borg 10, Bamforth 15, Mumbrú 22, Hervelle 1 i Eric 19; Tabu 1, Mendia, Lapornik 5, Salgado 4, Todorovic 2, Buva 6 i Nikolic …

Sunday 20 of November of 2016 at 16:50

Partit perdut davant el RETAbet Bilbao Basket per 91 a 76. Els ala-pivots Trapani i Auda, amb 12 i 13 punts, van ser els més encertats.
91 RETAbet Bilbao Basket | Borg 10, Bamforth 15, Mumbrú 22, Hervelle 1 i Eric 19; Tabu 1, Mendia, Lapornik 5, Salgado 4, Todorovic 2, Buva 6 i Nikolic 6.

76 ICL Manresa | Cvetkovic 8, Aranitovic 9, Tomàs 9, Trapani 12 i Cakarun 8; Auda 13, Suggs 4, Montañez 4, Andric 4, Sakho, Belemene i Rush 5.

Parcials: 24-17, 24-19, 26-19 i 17-21.

Derrota en la primera de les dues visites a pista contrària de les jornades 9 i 10. L’ICL Manresa no va poder lluitar per guanyar el partit per culpa de la desconcentració en alguns minuts del segon quart, i el desencert en els triples (5 de 20). Patrik Auda, amb 13 punts, i Joe Trapani amb 12, els visitants amb millor punteria.

El partit disputat a Miribilla va començar igualat, amb bon treball en defensa de l’ICL Manresa, i poca anotació. Als 5 minuts Cvetkovic avançava els del Bages 6-7, però ràpidament els triples de Mumbrú i Borg posaven discància. Borg posava als tirs lliures el 24-17.

En el segon quart començava anotant Andric, que al cap d’un minut seria protagonista d’una falta tècnica que era la tercera i el feia asseure. Auda anotava 5 punts consecutius per deixar el Manresa a 10 punts. L’ICL Manresa s’intentava mantenir entre 10 i 12 punts per sota, amb un Aranitovic actiu.

Després de passar pels vestidors seguia el desencert i Suggs no l’encertava. Andric tornava al partit amb 2 punts, però els locals seguien anotant i la distància se n’anava ja fins els 19 punts al final del període, tot i l’esmaixada final d’Auda.

En el darrer període l’ICL Manresa va intentar rebaixar la diferència, i ho va aconseguir amb un molt bon inici, sobretot provocant faltes. Anotaven Tomàs i Auda des dels 5 metres, però seguia el desencert exterior. Al final, derrota per 15 punts.

Ibon Navarro, molt enfadat per la derrota, explicava a la sala de premsa que “el partit ha estat marcat per 2 o 3 minuts en el segon quart en què ens hem desconcentrat i el Bilbao ha fet 4 triples que ens han distanciat; hem tingut una falta d’intensitat defensiva fins que hem trobat 5 jugadors que volien lluitar pel partit; ha estat segurament el nostre pitjor partit de la temporada; és cert que un 5 de 20 en triples penalitza, però havíem de solucionar-ho des de darrere”.