menu
L’ICL Manresa visita el Real Madrid per competir davant un dels grans
L’ICL Manresa visita el Real Madrid per competir davant un dels grans
L’ICL Manresa visita el Real Madrid per competir davant un dels grans

L’ICL Manresa visita el Real Madrid per competir davant un dels grans

És probable baixa Aleksandar Cvetkovic per al partit corresponent a la jornada 10 per culpa de les molèsties al genoll. L’enfrontament serà diumenge a les 12:30. L’ICL Manresa se’n va aquest dissabte a Madrid per disputar diumenge al migdia la desena jornada de la Lliga Endesa. El rival serà el tot-poderós Real Madrid de Llull, …

Friday 25 of November of 2016 at 17:57

És probable baixa Aleksandar Cvetkovic per al partit corresponent a la jornada 10 per culpa de les molèsties al genoll. L’enfrontament serà diumenge a les 12:30.

L’ICL Manresa se’n va aquest dissabte a Madrid per disputar diumenge al migdia la desena jornada de la Lliga Endesa. El rival serà el tot-poderós Real Madrid de Llull, Carroll, Nocioni i companyia. Un repte majúscul per posar a prova la consistència mental de l’equip i la capacitat de competir després d’una jornada poc fructífera a Bilbao. Probablement serà baixa Aleksandar Cvetkovic, amb una condropatia al genoll esquerre.

El base serbi Aleksa Cvetkovic probablement es perdrà la desena jornada per culpa d’una condropatia al genoll esquerre que arrossega des de fa dies. Els homes d’Ibon Navarro volen demostrar que poden competir contra qualsevol equip de la Lliga Endesa. A banda d’Cvetkovic, també està tocat Lluís Costa, i els vinculats Guillem Jou i David Jofresa. Problemes en les posicions exteriors i la de base.

Per part local, el Real Madrid va guanyar ahir en el seu compromís d’Eurolliga davant l’Unics Kazan. Els blancs tenen la baixa de Trey Thomkins per una contusió a la cadera. L’equip dirigit pel vitorià Pablo Laso ocupa la primera posició de la classificació, juntament amb el FC Barcelona Lassa. El Bàsquet Manresa es retrobarà una vegada més amb Sergi Llull, el base menorquí que va ser al Bages. També amb l’argentí Nocioni.

El tècnic Ibon Navarro, comentava abans de l’entrenament d’aquest divendres que «una setmana en la qual seguim amb problemes en la posició de base; Costa va fer el primer entrenament amb l’equip, i viatjarà tot i que no sabem quants minuts podrà jugar; a Cvetkovic el seu genoll no li permet jugar amb normalitat, estem valorant amb els serveis mèdics que pari, estem força preocupats».