menu
L’ICL Manresa lluitarà a València per canviar la cara
L’ICL Manresa lluitarà a València per canviar la cara
L’ICL Manresa lluitarà a València per canviar la cara

L’ICL Manresa lluitarà a València per canviar la cara

L’equip vol recuperar-se de la derrota soferta a casa davant el Rio Natura Monbus competint i intentant sorprendre el Valencia Basket. L’ICL Manresa afronta la 23a jornada de la Lliga Endesa amb la intenció de millorar. El Valencia Basket de Pedro Martínes és un rival complicat, i els del Bages sortiran amb molt a guanyar …

Friday 11 of March of 2016 at 18:41

L’equip vol recuperar-se de la derrota soferta a casa davant el Rio Natura Monbus competint i intentant sorprendre el Valencia Basket.

L’ICL Manresa afronta la 23a jornada de la Lliga Endesa amb la intenció de millorar. El Valencia Basket de Pedro Martínes és un rival complicat, i els del Bages sortiran amb molt a guanyar i poc a perdre. Per part de l’ICL Manresa, tots els jugadors estaran disponibles. El València tindrà les baixes de Fernando San Emeterio i Bojan Dubljevic.

Aquesta jornada ha de servir al Bàsquet Manresa per retrobar-se amb el bon joc i desbloquejar l’equip mentalment. Una setmana després de l’arribada de Je’kel Foster, el “combo” americà està més adaptat a l’equip i probablement podrà disposar de més minuts. L’equip no té, ni molt menys, una situació dramàtica i vol redreçar el rumb per aconseguir el més aviat possible la salvació.

Per la seva banda, el Valencia Basket de Pedro Martínez segueix al capdamunt de la Lliga Endesa. Tot i haver estat eliminat de l’Eurocup i prematurament de la Copa del Rei, els taronges comparteixen liderat amb el FC Barcelona, i es preparen per a la recta final de la lliga regular. L’equip capitanejat per Rafa Martínez no podrà comptar amb l’aler Fernando San Emeterio i el pivot Bojan Dubljevic.

Ibon Navarro, apuntava a la roda de premsa prèvia al partit que «no tenim cap tipus de baixa ni problemes fins a dia d’avui; volem recuperar sensacions i competir, si no competim a València difícilment ho podrem fer en el proper partit a casa; Lucic i Sato poden suplir bé la baixa de San Emeterio, i Hamilton haurà de suplir Dubljevic, però no crec que els afectin gaire les baixes; si som capaços de fer les coses bé durant molt temps, potser podrem competir fins al final».