menu
L’ICL Manresa incorpora temporalment el pivot Igor Zaytsev
L’ICL Manresa incorpora temporalment el pivot Igor Zaytsev
L’ICL Manresa incorpora temporalment el pivot Igor Zaytsev

L’ICL Manresa incorpora temporalment el pivot Igor Zaytsev

Es tracta d’un ucraïnès de 2,11 que pot actuar d’ala-pivot i pivot. Signa un contracte de 2 mesos, ampliable fins a final de temporada. L’ICL Manresa es reforça per afrontar les properes jornades. Arriba el pivot Igor Zaytsev, que serà almenys 2 mesos al Bages. És un jugador ucraïnès de 27 anys, provinent del Zielona …

Friday 9 of December of 2016 at 12:25

Es tracta d’un ucraïnès de 2,11 que pot actuar d’ala-pivot i pivot. Signa un contracte de 2 mesos, ampliable fins a final de temporada.

L’ICL Manresa es reforça per afrontar les properes jornades. Arriba el pivot Igor Zaytsev, que serà almenys 2 mesos al Bages. És un jugador ucraïnès de 27 anys, provinent del Zielona Gora de la lliga polonesa. El seu contracte temporal per als propers 2 mesos és ampliable perquè es quedi tota la temporada.

Igor Zaytsev (nascut a Dnipropetrovsk, Ucraïna, l’11 de maig del 1989) arribarà els propers dies a la capital del Bages. Zaytsev és un jugador de 2,11 centímetres que fins ara jugava a la lliga polonesa. Ha jugat en diversos equips del seu país natal, i fa un parell de temporades que és a Polònia. Ha estat internacional amb el seu país, disputant l’Eurobasket del 2013, en què Ucraïna va ser sisena.

Es tracta d’un jugador alt però versàtil, amb alçada i capacitat per jugar al pal baix, però també amb amenaça en el llançament de 3. Molt poderós i lluitador en el rebot, ajudarà a completar la plantilla d’Ibon Navarro, que ara té la baixa de Patrik Auda.

El Director Esportiu del Bàsquet Manresa, Pere Romero, diu sobre Zaytsev que és «un jugador que ajudarà durant les setmanes en què Patrik Auda estigui de baixa; es tracta d’un “cinc-quatre” que pot obrir la pista i aportar un plus a l’equip». El dirigent manresà també afirma que «el club busca un jugador en la posició de base, tot i que fins el moment no hem pogut trobar un jugador que ens convenci i vulgui venir».

Trajectòria d’Igor Zaytsev
2008-2011 – Kryvbas Basket (Ucraïna)
2011-2014 – Azovmash (Ucraïna)
2014-2015 – Khimik (Ucraïna)
2015-2016 – Rosa Rodom (Polònia)
2016 – Stelmet Zielona Góra (Polònia)