L’ICL Manresa claudica davant l’encert del Real Madrid

Derrota al Nou Congost (70-102) tot i l’inici competit davant d’un equip encertadíssim des de la línia de triples. 70 ICL Manresa | Milisavljevic 13, Simon 3, Otverchenko 5, Flis 13 i Musli 14; Sandul 2, Hernández 4, Grigonis 5, García 5, Barrera 6, Thomas i Sánchez. 102 Real Madrid | Llull 2, …

Sunday 31 of January of 2016 at 20:18

Derrota al Nou Congost (70-102) tot i l’inici competit davant d’un equip encertadíssim des de la línia de triples.

70 ICL Manresa | Milisavljevic 13, Simon 3, Otverchenko 5, Flis 13 i Musli 14; Sandul 2, Hernández 4, Grigonis 5, García 5, Barrera 6, Thomas i Sánchez.

102 Real Madrid | Llull 2, Rivers 19, Taylor 9, Reyes 10 i Ayón 1; Nocioni 10, Doncic 12, De la Rúa, Carroll 20, Lima 8 i Hernangómez 11.

Parcials: 16-24, 19-30; 14-25 i 21-23.

Àrbitres: Peruga, Castillo i Fernández.

L’ICL Manresa no va poder plantar cara més enllà dels primers 10 minuts al Real Madrid, que amb un 58% en triples (15 encerts de 26 intents) va fulminar les esperances dels locals. L’equip d’Ibon Navarro va plantar cara a l’inici, amb un bon Dmitry Flis, però no va poder disputar un cos a cos en la segona meitat.

El partit començava igualat, tot i que les primeres cistelles queien de la banda visitant. Milisavljevic encetava l’anotació local i Dmitry Flis col·laborava per retallae. Taylor començava el recital de triples dels blancs amb el 6-11, i el Manresa lluitava i defensava fins a aconseguir col·locar-se a 1 punt (16-17). Nocioni i Doncic engreixaven l’avantatge visitant en el final del primer quart.

El segon quart començava amb dues esmaixades manresanes, de Grigonis i un rebot-esmaixada de García (20-27). Però el Madrid sempre responia fent mal des dels 6,75. Nocioni, Carroll i Doncic van seguir anotant de lluny i mica en mica els madrilenys es distanciaven. Abans del descans Hernández evitava que la diferència arribés als 20 punts.

El tercer quart va ser també favorable als interessos dels blancs, que s’encomanaven ara a KC Rivers, que anotava dos cops seguits de 3 punts. Flis intentava respondre per part de l’ICL Manresa, però les distàncies començaven a ser massa grans. Barrera anotava un triple abans d’arribar al darrer quart.

La recta final va estar marcada per l’encert i la tensió defensiva que va mantenir l’equip de Laso. Més igualtat en el marcador, però el partit ja tenia poc per decidir. Milisavljevic s’afinava en aquest darrer quart amb 2 triples, però el Manresa va acabar abdicant davant un equip que va ser superior.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «hem trobat un Real Madrid amb molt encert, a banda del seu poder físic i el ritme de joc; per poder competir i tenir alguna opció de guanyar necessites que no estiguin bé; teníem clar que per tenir alguna opció calia jugar amb cor, sobretot jugant a casa».