F C Barcelona A 104 Bàsquet Manresa Cadet A 54

La visita aquest cap de setmana a la pista del lider imbatut ha estat tot un repte per el conjunt manresà, que malgrat la gran diferencia tan en l’ aspecte físic com técnic dels locals, mai li han perdut la cara al partit malgrat la diferencia en el macador. Ja en el primer perìode …

Wednesday 5 of October of 2016 at 21:33

Ja en el primer perìode el domini va correspondre als locals que es mostraren superiors sobretot en la seva capacitat ofensiva, el quart finalitza amb un 29-10 que ja indicaba com aniria el partit.

El segon quart poca diferencia del primer, dons l’ efectivitat del locals seguia i era practicament incontestable per part de uns voluntariosos i sacrificats manresans que veien com la diferencia augmentaba malgrat els seus esforços. A la mitja part s’ arriba amb 52-20

Despres del descans, poca diferencia de la que ja haviem vist a la primera part, aixi, la diferencia en el marcador s’ anava incrementant malgrat que l’ equip de Manresa seguia traballant tant com podia. El periode acaba amb 79-34

L’ ultim quart els manresans treient força i orgull, plantan cara als locals e incrementen la seva eficacia ofensiva lo que fa que la diferencia en el periode sigui mes escasa encara que favorable a l’ equip de casa ( 25-20 ) acabant el partit amb els resultat de 104-54

Cal dir que malgrat el resultat i l’ equip que tenien davant, els jugadors del Catalana Occident Manresa, varen fer un treball molt digne i mai varen llençar la tovallola, lluitant fins al final amb molt bona dinamica, lo que fa que de vent segur els servira per propers partits.

Els parcials .- 29.10 23-10 27-14 25-20

Varen jugar i anotar.- Claver 16, Manzanares , Olvera , Lao 21, Cuenca 1, R. Marsol 7, Treviño 2, Guell 5, Romero , Roca 2, i tambe Estany , G. Marsol