Derrota d’un ICL Manresa en reconstrucció davant l’Herbalife Gran Canaria

Partit perdut per 70 a 102 en un altre inici complicat a casa, que ha provocat la davallada. Suggs, amb 21 punts i 6 de 7 en triples, el millor. 70 ICL Manresa | Machado 7, Suggs 21, Tomàs 1, Trapani 7 i Cakarun 6; Aranitovic 7, Montañez, Zaytsev 4, Sakho 1, Belemene 9 i …

Sunday 18 of December of 2016 at 22:41

Partit perdut per 70 a 102 en un altre inici complicat a casa, que ha provocat la davallada. Suggs, amb 21 punts i 6 de 7 en triples, el millor.

70 ICL Manresa | Machado 7, Suggs 21, Tomàs 1, Trapani 7 i Cakarun 6; Aranitovic 7, Montañez, Zaytsev 4, Sakho 1, Belemene 9 i Costa 7. 102 Herbalife Gran Canaria | McCalebb 14, Salin 3, Paulí 6, Báez 11 i Hendrix 8; Hollins 4, Oliver 4, Pasecniks 9, O’Neale 11, Rabaseda 11, Kuric 21 i Aguilar.

Parcials: 13-23, 17-27; 18-26 i 22-26.

Derrota dolorosa de l’ICL Manresa al Nou Congost en un enèssim mal inici del primer període. Parcial de 0-10 i els locals a remolc. De ben poc ha servit el 6 de 7 en triples de Suggs, que ha acabat anotant 21 punts. Kuric també amb 21 ha estat el màxim anotador visitant.

Ja des del salt inicial, tot i tenir la primera possessió, res ha sortit bé per a l’ICL Manresa. Ni l’encert, ni el joc, ni la sort, ni tampoc els àrbitres han ajudat. Errava Machado la primera safata el dia del seu debut a la lliga. Demanava minut el tècnic local amb 0-8 però seguia la sagnia. Els triples entraven de totes maneres a l’Herbalife Gran Canaria, i 10 punts per sota al final dels primers 10 minuts.

La tendència del segon quart ha estat la mateixa. Parcial inicial de 0-12, i l’ICL Manresa que reaccionava quan ja era massa tard. S’estrenava al final d’aquest període l’ucraïnès Zaytsev amb els seus primers punts. Tot i això, i els dos triples consecutius de Suggs, la solidesa de l’Herbalife no permetia retallar, sinó el contrari.

Tampoc en la segona part ha estat capaç l’ICL Manresa de guanyar cap parcial. Es repetia un inici amb 8 cistelles visitants abans del primer encert. La diferència creixia mica en mica, i al final del tercer quart arribava gairebé als 30 punts.

El darrer període ha estat un tràmit. Començava amb un triple de Trapani, molt lluitador tot i no estar encertat. Qui trobava l’encert, encara que amb sort amb un triple al taulell, era Romaric Belemene. Suggs seguia anotant de 3, i Trapani aportant, però la majoria d’accions seguien sortint malament: rebots, pilotes perdudes, passades interceptades. Massa despropòsits per poder plantar cara.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «és un partit entre dos equips que porten dues línies absolutament diferents, un a un nivell físic alt, que juga de memòria, amb encert, amb intensitat, i davant un equip que atlèticament és menys, però que per poder competir hauríem d’haver estat al 200%; tenim molts dubtes que s’han vist en els primers minuts, hem fallat pilotes fàcils, i això et porta a un descontrol darrere; entre això i el rebot ofensiu ells han aconseguit molts punts».