Derrota de l’ICL Manresa a la pista d’un Real Madrid liderat per Llull

Els del Bages s’han endut el segon parcial i han arribat a la mitja part ficats al partit, però l’inici del tercer quart dels madrilenys. Cakarun i Trapani han estat els visitants més destacats, i Patrik Auda s’ha retirat lesionat 96 Real Madrid | Llull 24, Doncic 12, Maciulis 9, Reyes, i Ayón …

Monday 28 of November of 2016 at 11:19

96 Real Madrid | Llull 24, Doncic 12, Maciulis 9, Reyes, i Ayón 8; Randolph 4, Draper 3, Nocioni, Carroll 12, Hunter 6, Suárez 6 i Taylor 12.

70 ICL Manresa | Costa 6, Suggs 9, Tomàs 7, Auda 5 i Andric 7; Aranitovic 1, Cakarun 13, Montañez, Trapani 13, Rush, Belemene 9.

Parcials: 25-17, 16-19; 33-15 i 22-19.

L’ICL Manresa va perdre a la pista del Reial Madrid, millorant el nivell de competitivitat de la passada jornada a Bilbao. El rival, però, era en aquesta ocasió el líder de la Lliga Endesa. Durant els dos primers períodes els d’Ibon Navarro van poder competir cos a cos, però l’inici fulminant dels blancs en el tercer quart va distanciar-los. Joe Trapani i Marjan Cakarun van anotar 13 punts per part de l’ICL Manresa.

El partit va començar amb l’ICL Manresa intentant imposar el seu ritme de partit, amb possessions llargues i evitant els contraatacs del Real Madrid. L’encert de Llull ja es feia notar ben aviat, amb el 5-0 inicial, trencat per Auda amb un triple. Suggs i Pere Tomàs aconseguien empatar a 8 el partit, però el Madrid obria forat amb el 21-13, tot i que els encerts posteriors de Suggs i Cakarun deixaven el 25-17.

Trapani, amb una esmaixada, retallava encara més les diferències a l’inici del segon període. Va ser llavors el moment de Taylor i Carroll, la rotació madridista castigava i posava els locals a 10 punts. El Manresa guanyaria aquest parcial per 3 punts, i s’arribava a la mitja part amb el rival a l’abast.

Després de la mitja part, els millors moments del Real Madrid. Costa anotava la primera cistella dels manresans, però Llull convertia primer 3 tirs lliures, i després un triple. Cakarun responia, però els 33 punts convertits pels blancs deixaven el partit molt cara amunt.

En el darrer període, tot i tenir la victòria molt lluny, l’ICL Manresa va poder competir amb un gran equip, i obtenir una altra vegada un parcial igualat. Belemene convertiria 2 dels seus 3 triples sense error del partit, i Andric també va revifar. Per part local, l’homenatjat Carroll i el poc habitual Suárez van rematar la feina.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit que “volíem sortir d’aquí amb la sensació d’haver fet bon partit i competir; no és fàcil, guanyar i competir aquí, però havíem d’intentar mantenir la concentració; en 3 o 4 minuts del tercer quart no ho hem fet, en el moment en què Sergi Llull ha decidit acabar amb el partit; ens n’anem amb el cap força més alt del que ho vam fer la setmana passada a Bilbao, fent moltes de les coses que volíem fer; volem agrair enormement als serveis mèdics del Real Madrid la ràpida actuació per tal de recol·locar-li el turmell a Patrik Auda”.