menu
Cap a Bilbao amb la il·lusió de trencar estadístiques
Cap a Bilbao amb la il·lusió de trencar estadístiques
Cap a Bilbao amb la il·lusió de trencar estadístiques

Cap a Bilbao amb la il·lusió de trencar estadístiques

Els del Bages volen guanyar per primer cop en una pista que es resisteix. Lluís Costa serà baixa per la lesió que té al psoes, i Luksa Andric és baixa més que probable. Sakho viatjarà amb l’equip. Viatge a Bilbao amb l’objectiu de guanyar-hi per primera vegada. L’ICL Manresa tindrà aquest diumenge a les 12:30 …

Friday 18 of November of 2016 at 17:09

Els del Bages volen guanyar per primer cop en una pista que es resisteix. Lluís Costa serà baixa per la lesió que té al psoes, i Luksa Andric és baixa més que probable. Sakho viatjarà amb l’equip.

Viatge a Bilbao amb l’objectiu de guanyar-hi per primera vegada. L’ICL Manresa tindrà aquest diumenge a les 12:30 la baixa de Lluís Costa i, probablement, la del pivot Luksa Andric, amb un esquinç al turmell. El pivot vinculat Jordan Sakho ha estat convocat per viatjar.

Després d’una ajustada derrota al Nou Congost, l’ICL Manresa es desplaçarà aquest dissabte a la capital biscaïna per jugar diumenge al migdia davant RETABET Bilbao Basket. De nou, amb el handicap de les lesions, que aquesta setmana afecten Lluís Costa, encara no recuperat de la lesió al psoes, i de Luksa Andric, que dimecres es va esquinçar el turmell.

Per part dels “homes de negre”, encara per confirmar oficialment si hi ha baixes, hi ha el dubte de si podrà jugar el base Jonathan Tabu, que no ha pogut disputar les darreres jornades. Els bascos s’han reforçat aquesta temporada amb homes com Buva i Eric a la pintura, i els exteriors Scott Bamforth, que està sent el més valorat de l’equip, i el propi Tabu.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 9, que «ha estat una setmana una mica complicada pel que fa a les lesions, perquè no hem recuperat a Lluís Costa, que segur que no jugarà, i és més que dubte Luksa Andric, que es va fer un esquinç al turmell; Jordan Sakho segur que viatjarà; Brion Rush està millor, i el més normal és que viatgi».