menu
Grimau vs. Grimau, l’entrevista
Grimau vs. Grimau, l’entrevista
Grimau vs. Grimau, l’entrevista

Grimau vs. Grimau, l’entrevista

No és ni de bon tros la primera vegada que s’enfronten, però no hi ha dubte que un xoc entre germans és sempre especial. Al Guipúscoa Basket – La Bruixa d’Or Manresa de diumenge, Roger i Jordi Grimau compliran el vintè partit que els enfronta a la Lliga Endesa. Tots dos són ja jugadors experimentats, …

Thursday 20 of November of 2014 at 20:20

No és ni de bon tros la primera vegada que s’enfronten, però no hi ha dubte que un xoc entre germans és sempre especial. Al Guipúscoa Basket – La Bruixa d’Or Manresa de diumenge, Roger i Jordi Grimau compliran el vintè partit que els enfronta a la Lliga Endesa. Tots dos són ja jugadors experimentats, amb un estil de bàsquet similar que parteix des de la defensa, tot i Roger, el més veterà, és el que de moment porta la davantera pel que fa a victòries es refereix per 11 a 8. Diumenge els germans Grimau tindran l’oportunitat d’equilibrar la balança o treure més avantatge.

De sobres consolidats en la màxima categoria, què sabran l’un de l’altre que la resta desconeguem encara? El vam descobrir en aquest cara a cara tan familiar: