menu
“Experiència triple”, premis a Silenci per als nostres aficionats
“Experiència triple”, premis a Silenci per als nostres aficionats
“Experiència triple”, premis a Silenci per als nostres aficionats

“Experiència triple”, premis a Silenci per als nostres aficionats

Durant diversos partits del que resta de temporada, els aficionats amb més punteria podran gaudir d’una experiència triple a la sala manresana. El Bàsquet Manresa i Silenci Manresa organitzaran per a diversos partits del que resta de temporada al Nou Congost un concurs de triples durant les pauses del partit durant el qual el públic, inscrit prèviament per les …

Tuesday 28 of January of 2014 at 13:11

Durant diversos partits del que resta de temporada, els aficionats amb més punteria podran gaudir d’una experiència triple a la sala manresana.

El Bàsquet Manresa i Silenci Manresa organitzaran per a diversos partits del que resta de temporada al Nou Congost un concurs de triples durant les pauses del partit durant el qual el públic, inscrit prèviament per les xarxes socials, podrà guanyar a base de punteria des dels 6,75m una “Experiència Triple”, que inclou transport, entrada gratuïta, i una ampolla de cava en un reservat de la sala manresana.

Novetats d’enguany
Una de les principals novetats d’aquest acord de col·laboració, és la implantació d’una acció anomenada“Experiència Triple” Silenci Manresa. En aquest sentit cada partit que es jugui al Nou Congost, una persona del públic tindrà l’oportunitat de llançar un triple. Si aconsegueix encistellar, aquesta persona guanyarà la possibilitat de viure juntament amb 5 amics una vetllada a Silenci Manresa amb una triple experiència: Se’ls anirà a buscar amb furgoneta a casa seva, tindran accés gratuït a la sala, i estaran convidats al reservat amb unaampolla de cava. Les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa es podran inscriure a les xarxes socials de Silenci i de Bàsquet Manresa.

Silenci Manresa i Basquet Manresa signen un acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir establint sinergies comuns entre les dues entitats. La idea és poder vetllar plegats per la dinamització de la ciutat de Manresa i de la comarca del Bages a través de elements tant importants com són l’esport, la cultura i l’oci.

Arran d’aquest acord de col·laboració s’espera seguir treballant en aquesta línia de potenciar la imatge de la ciutat. Per fer-ho les dues entitats han establert un seguit d’accions. Silenci estarà present tota la temporada al Pavelló del Nou Congost amb dues lones ubicades sota la cistella i amb una pancarta al mig de la pista. I a més, dins aquest mateix acord, la Sala realitzarà al llarg de la temporada diferents accions promocionals enmig dels partits de la Liga Endesa deLa Bruixa d’Or Manresa i sortejarà entre els seus clients entrades per poder veure en acció alguns dels partits de l’equip manresà. Per la seva banda, l’entitat esportiva es beneficiarà dels canals comunicatius de la Sala i de la possibilitat de seguir-hi celebrant la tradicional “Festa del Bàsquet” que reuneix jugadors, tècnics i aficionats en una vetllada molt especial.