menu
Derrota de La Bruixa d’Or davant el Cajasol en un partit poc intens (78-60)
Derrota de La Bruixa d’Or davant el Cajasol en un partit poc intens (78-60)
Derrota de La Bruixa d’Or davant el Cajasol en un partit poc intens (78-60)

Derrota de La Bruixa d’Or davant el Cajasol en un partit poc intens (78-60)

Els manresans perden per 16 punts a la pista andalusa després d’anar per darrere durant tot el partit i no poder lluitar davant l’encert de Bamforth i Satoranski 78 Cajasol | Sastre 11, Bamforth 16, Porzingis 6, Satoranski 12 i Balvin 11; Radicevic 0, Mata 4, Landri 10, Hernangómez 4, Burjanadze 0 i Franch …

Friday 27 of December of 2013 at 23:36

Els manresans perden per 16 punts a la pista andalusa després d’anar per darrere durant tot el partit i no poder lluitar davant l’encert de Bamforth i Satoranski

 

78 Cajasol | Sastre 11, Bamforth 16, Porzingis 6, Satoranski 12 i Balvin 11; Radicevic 0, Mata 4, Landri 10, Hernangómez 4, Burjanadze 0 i Franch 4.

 

60 La Bruixa d’Or | Arco 10, Giannopoulos 2, Asselin 3, Waters 6 i Monroe 9; Creus 0, Arteaga 3, Eriksson 14, Larsen 3 i Kouguere 10.

 

Parcials: 18-15, 23-14; 16-12 i 21-19.

Àrbitres: Bultó, Calatrava i Oión.

La Bruixa d’Or va perdre un partit sempre dominat pel Cajasol, en què les pèrdues (10-17, i el baix encert en tirs de dos van marcar el partit. Els homes de Borja Comenge no van tenir prou intensitat per poder disputar el partit al Sevilla, que va acabar guaniant per 18 punts de diferència (78-60.

El partit a Sevilla va començar sent molt igualat, però La Bruixa d’Or havia de respondre sempre a l’anotació sevillana. Començaven els de Comenge amb Waters, Arco, Giannopoulos, Monroe i Asselin. El navassenc Salva Arco estrenava la puntuació del Manresa amb un triple que empatava el partit. El Cajasol va aconseguir obrir forat a partir del minut 5, però Max Kouguere sortia al rescat de La Bruixa d’Or per situar un assequible 18-15.

En el segon període, els andalusos van aconseguir eixamplar el forat fins els 11 punts. Tot i els triples d’Asselin i Eriksson en aquest període, no es va poder controlar bé el rival, que trobava facilitats per anotar. Aquest va ser el període que més va castigar els manresans, amb 9 punts negatius (23-14.

En el tercer període va seguir la mateixa tònica, Satoranski des de la direcció i Balvin des de la pintura remataven La Bruixa d’Or fins a posar ja 16 punts de diferència que serien insalvables. Només tímids intents de Kouguere i Marcus Eriksson maquillaven la devallada.

El quart definitiu va ser igualment per als sevillans, i poc hi va haver a fer davant la superioritat de Bamforth (millor del partit amb 16 punts i 26 de valoració.

Amb aquesta derrota, La Bruixa d’Or es manté en 16 posició, alluniada encara a dues derrotes de la zona de descens. Aquesta setmana, al Nou Congost, els homes de Borja Comenge reben el Bilbao Basket, a les 12:15.

Borja Comenge, en la seva roda de premsa posterior al partit, declarava que “Tots els apartats que reflexa l’estadística són justos, ens han guanyat a tots els quarts; quan teníem una mínima opció d’anar a pel partit ha aparegut algú, ja sigui Bamforth o un altre; veient l’estadística es veu que ha estat una merescuda victòria per al Cajasol; no hem estat bé en quant a actitud competitiva, tot i que no hem tingut tampoc desídia”.