menu
Torneig de Granollers
Torneig de Granollers
Torneig de Granollers

Torneig de Granollers

El Mini Vermell acaba 4rt al torneig de Granollers. Els manresans han jugat un bon bàsquet que els ha permès guanyar els quatre partits de la primera lligueta de manera còmode. Els rivals han sigut JAC Sants, CB Prat, Granollers B i CB Llíria. Jac sants 39 – Mini Vermell 55 Cbium 65-lliria 41 …

Thursday 1 of January of 2015 at 17:14

 

El Mini Vermell acaba 4rt al torneig de Granollers.

Els manresans han jugat un bon bàsquet que els ha permès guanyar els quatre partits de la primera lligueta de manera còmode. Els rivals han sigut JAC Sants, CB Prat, Granollers B i CB Llíria.
Jac sants 39 – Mini Vermell 55
Cbium 65-lliria 41
Cbium 63 – CB Prat 39
Cbium 82 – Granollers B 28
PRIMERS DE GRUP!!
El partit de quarts de final va ser contra la selecció dels Pirineus Orientals francesa. Un partit disputat, amb bon joc dels dos equips, però favorable als de Manresa gràcies a un bon parcial d’inici. Resultat: 61-39
Mini Vermell 61 – CD66OP(selecció regional de França) 39
El partit de semifinals, contra l’amfitrió, el CBGranollers, va ser molt competit. Després d’un fort inici dels locals, l’equip de Manresa va posar-se les piles i remuntar, però va ser massa tard i es va perdre per 8 punts de diferència.
Granollers A 59 – Mini Vermell 51
Finalment en la disputa pel 3er i 4rt lloc, contra el Sese, l’equip va jugar un partit molt igualat, amb poques diferències de tempteig, i on el cansament era evident. Malgrat anar per davant bona part del partit, els manresans finalment van perdre el partit per 4 punts.
L’equip ha donat una molt bona imatge i s’ha mostrat alegre i competitiu durant tot el campionat.
Enhorabona.
wpid-img-20141227-wa0002.jpg unnamed (1) unnamed (2)