JuniorA 72 Olost 68(galeria de fotos del partit)

FOTOS d´Àngels Vila, CRONICA de Nil Duarte El passat cap de setmana, el nostre Júnior Preferent disputava el seu partit número 7 en la setena jornada de la Fase Prèvia del grup 1 de junior masculí preferent. L’horari no era l’habitual, però no per això els nostres jugadors baixarien la guàrdia ja que …

Saturday 18 of October of 2014 at 22:36

FOTOS d´Àngels Vila,  CRONICA de Nil Duarte

El passat cap de setmana, el nostre Júnior Preferent disputava el seu partit número 7 en la setena jornada de la Fase Prèvia del grup 1 de junior masculí preferent. L’horari no era l’habitual, però no per això els nostres jugadors baixarien la guàrdia ja que ens visitava el sempre complicat Formatges Betara Bàsquet Olost.

Ja en l’escalfament, es podia anar veient quina seria la tònica del partit, però encara es va fer més evident en el moment en que els dos col·legiats van donar per començat l’enfrontament en el salt inicial. Des del primer minut de joc els homes de Joan Barceló van començar a mostrar tot el seu esperit lluitador, competidor i treballador que tenen; per en mica en mica anar agafant rendes importants en el marcador. Tant bo va ser l’inici per part bagenca que el Formatges Betara Bàsquet Olost no va poder fer res davant d’un molt bon encert local des del perímetre; molt ben acompanyat per una increïble verticalitat i rapidesa en l’1c1. Així doncs, s’arribaria al final del primer període amb un marcador favorable pels manresans: 30-16.

En el segon quart, els jugadors olostencs es van veure obligats a endurir la defensa i a començar a jugar amb el “seu bàsquet”, ja que d’aquesta manera era l’única opció de fer front al gran joc ofert per part dels jugadors del CBiUM. Tant va ser així, que els jugadors d’Olost van començar a realitzar un joc molt dinàmic i molt ràpid, la qual cosa els permetia agafar una bona embranzida per a poder seguir vius en el “match”. Alhora però, els jugadors del CBiUM no van perdre la calma i tot i el baix encert  en aquest segon període (només 7 punts); van ser capaços d’administrar la diferència de punts que havien aconseguit fins aquest moment i per tant, s’arribaria a l’equador del partit amb un marcador favorable per part manresana de tant sols 6 punts de diferència: 37-31.

A la represa, els jugadors d’Olost tenien molt clara quina havia de ser la seva feina en aquell moment del partit i va ser aquí quan a poc a poc, van anar retallant distàncies a través d’una defensa molt intensa i agressiva; al mateix temps que la complementaven amb un joc ofensiu molt i molt viu i a la vegada, molt incòmode per part dels nostres jugadors. Tot i així, els jugadors manresans van saber administrar bé totes les seves armes la qual cosa, va permetre que fossin capaços d’anotar gràcies a una molt bona selecció de llançaments exteriors. És per això, que s’arribaria al final del tercer període amb un marcador de 51-46. A partir d’aquí,  tothom era conscient que l’últim quart acabaria sent un tram final de partit molt i molt dur pel simple fet de que hi havia molt en joc. Tal va ser així, que els olostencs van començar el quart període amb unes ganes immenses d’atacar la cistella i amb una verticalitat molt bona. Aquest fet, els hi va permetre fer 7 punts en menys de 2 minuts. Va ser aquí, davant la reacció del Formatges Betara Bàsquet Olost (51-53), que els homes de Joan Barceló van donar un “cop de puny sobre la taula” i van encadenar 6 punts seguits; fruit d’un molt bon joc col·lectiu i traient molt avantatge des del joc interior de l’equip manresà (55-53). A partir d’aquí, es viurien moments de molta tensió en el qual el marcador va estar del tot equilibrat fins al minut 8 de partit; quan de sobte, 2 sistemes ofensius molt ben executats per part bagenca van oferir a tots els assistents en el partit 2 triples espectaculars que permetien agafar un clar avantatge de 6 punts a falta d’un mateix. Aquest fet va ser suficient perquè els jugadors del CBiUM s’enduguessin l’encontre i aconseguissin per tant, la seva merescudíssima quarta victòria de la temporada.

Som-hi resa i a pel pròxim partit!!!  “CAP FRED, COR CALENT, PUNY FERM I PEUS A TERRA”.