Derrota del Cadet A, CBIUM 54 – FC BARCELONA 56

Emocionantíssim partit entre el CBiUM i el FC. Barcelona a la pista dels manresans. Després d’un primer quart on es va imposar la superioritat física dels jugadors dels Barça (5 jugadors per sobre del 1,95, i un d’ells de 2,10) els del Bages van tornar al partit a base d’una pressió defensiva a tota la …

Saturday 31 of January of 2015 at 21:39
Emocionantíssim partit entre el CBiUM i el FC. Barcelona a la pista dels manresans.
Després d’un primer quart on es va imposar la superioritat física dels jugadors dels Barça (5 jugadors per sobre del 1,95, i un d’ells de 2,10) els del Bages van tornar al partit a base d’una pressió defensiva a tota la pista que va donar els seus resultats.  Les segones opcions es van convertir en tasca impossible pels bagencs degut l’esmentada superioritat dels oponents.
El primer quart va acabar amb una avantatge d’11 punts a favor dels blaugranes.
En el segon quart un parcial de 7-0 pels manresans va tornar a col·locar-los dins del partit arribant a la mitja part amb una diferència de 2 punts pels visitants. A partir d’aquest moment es va veure un matx molt igualat on el CBiUM no va poder distanciar-se en el marcador pel fet que els àrbitres van assenyalar molt poques vegades la infracció dels 3 segons en la zona dels finalitzadors blaugranes. La intensitat manresana va provocar la manca d’encert pel que fa als llançaments de llarga distància dels quadribarrats.
Aquesta pressió va fer que en el tercer quart acabés amb avantatge del Cadet A a només un punt per sobre dels oponents.
El darrer quart es va iniciar amb un 3-0 que va col·locar els de casa 4 punts per sobre dels contraris, diferència eixugada pel Barça per igualar el marcador a 52 a 3 minuts de la botzina final.
A 10 segons de l’acabament els manresans estaven a 2 punts per sota i amb la darrera possessió del partit. L’entrenador va demanar temps mort per definir l’estratègia de la darrera jugada. El Manresa només tenia dues opcions: una penetració amb cistella i falta o bé una jugada amb un llançament de 3 en els darrers segons. Van optar per la segona que, finalment,  no va tenir l’encert desitjat, deixant la diferència de 2 punts pels de fora com a resultat definitiu.