menu
Volem treure suc del derbi amb la Penya
Volem treure suc del derbi amb la Penya
Volem treure suc del derbi amb la Penya

Volem treure suc del derbi amb la Penya

L’equip del Bages té la baixa de Mario Little, que es va fer un trencament fibril·lar al bessó. Derbi amb baixes a Badalona. Dilluns, a les 19:15, La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta al FIATC Joventut. Els homes de Pedro Martínez no podran comptar amb l’aler americà Mario Little, mentre que a la Penya és baixa …

Friday 3 of April of 2015 at 18:10

L’equip del Bages té la baixa de Mario Little, que es va fer un trencament fibril·lar al bessó.

Derbi amb baixes a Badalona. Dilluns, a les 19:15, La Bruixa d’Or Manresa s’enfronta al FIATC Joventut. Els homes de Pedro Martínez no podran comptar amb l’aler americà Mario Little, mentre que a la Penya és baixa segura Kirksay i Savané és dubte.

La Bruixa d’Or Manresa vol allargar la seva bona ratxa a la pista del FIATC Joventut, on fa temporades que no guanya. Els manresans duen dues victòries consecutives davant dels dos equips canaris de la competició, i han aconseguit sortir de la zona de descens. No podran comptar, però, amb Mario Little, que en un entrenament d’aquesta setmana es va lesionar. L’aler americà té un trencament fibril·lar al bessó que l’apartarà de la pista durant un mes.

Per part dels verd-i-negres, que estan realitzant una molt bona campanya, no podran comptar amb Tariq Kirksay, baixa des de fa dies, mentre que el pivot Sitapha Savané és dubte. El FIATC Joventut, dirigit per l’ex-entrenador del Manresa Salva Maldonado, és 6è a la classificació, amb 15 victòries i 11 derrotes.

Pedro Martínez, en la roda de premsa prèvia al partit, ha declarat que «la setmana va començar malament, amb la lesió de Mario Little, que és de llarga durada; el FIATC Joventut està fent una grandíssima temporada, tenir 15 victòries a aquestes alçades de la temporada és sensacional».