menu
PREMINI BLANC ,XIVè Memorial Salvador Girbau
PREMINI BLANC ,XIVè Memorial Salvador Girbau
PREMINI BLANC ,XIVè Memorial Salvador Girbau

PREMINI BLANC ,XIVè Memorial Salvador Girbau

El primer torneig del premini blanc ha fet historia.. En el primer partit hem debutat contra el club natació terrassa amb una superioritat de 20 punts, el segon partit disputat, ha estat contra la joviat i un altre cop hem estat a l’alçada debutant amb una superioritat de 24 punts i per tenir lloc a …

Sábado 10 de Enero de 2015 a las 23:08

El primer torneig del premini blanc ha fet historia..
En el primer partit hem debutat contra el club natació terrassa amb una superioritat de 20 punts, el segon partit disputat, ha estat contra la joviat i un altre cop hem estat a l’alçada debutant amb una superioritat de 24 punts i per tenir lloc a la final ens hem agut d’enfrontar amb el cornellà , fent el millor partit del torneig i rebent la recompensa que ens mereixiem una victoria cap a la final.
A la final hem guanyat amb actitud, ganes i esforç, però l’hospitalet a demostrat que està a un nivell per sobre nostre!
Com a entrenadora puc dir que ha estat una experiència molt positiva i enriquidora pels nens i ens ajudarà a afrontar els partits de la segona fase amb actitud, ganes i esforç, que aquests nens estan plens d’això! Ara toca seguir treballant!
1,2,3..MANRESA!!!!

Moltes Gracies a tots.

FASE DE GRUPS

CBIUM 43 TERRASSA 29

CBIUM 39 JOVIAT 15

CBIUM 45 CORNELLA 28

Passem com a primers de grup a jugar la final

FINAL

CBIUM 33 HOSPITALET 49

unnamed unnamed (1) unnamed (2)