menu
Duel català amb la segona plaça en joc al Nou Congost
Duel català amb la segona plaça en joc al Nou Congost
Duel català amb la segona plaça en joc al Nou Congost

Duel català amb la segona plaça en joc al Nou Congost

El CB Prat visita l’ICL Manresa aquest divendres a les 20:15, en un partit que podria donar al guanyador moltes opcions de disputar la Copa Princesa d’Astúries. Resten dues jornades per acabar la primera volta de la Lliga, moment en què quedarà definida la Copa Princesa d’Astúries. L’ICL Manresa no vol deixar passar la oportunitat …

Miércoles 27 de Diciembre de 2017 a las 18:47

El CB Prat visita l’ICL Manresa aquest divendres a les 20:15, en un partit que podria donar al guanyador moltes opcions de disputar la Copa Princesa d’Astúries.

Resten dues jornades per acabar la primera volta de la Lliga, moment en què quedarà definida la Copa Princesa d’Astúries. L’ICL Manresa no vol deixar passar la oportunitat de poder col·locar-se un esgraó per sobre a la classificació, però per fer-ho caldrà superar un equip que està a un gran nivell.

Derbi català entre l’ICL Manresa i el CB Prat enmig de les festes, i en un horari poc habitual per al públic del Bages. Aquest divendres a les 20:15, visita del CB Prat al Nou Congost. Els homes d’Aleix Duran estan disponibles, tret de la lesió ja coneguda de Jakis Gintvainis.

Per la seva banda, el CB Prat arriba com a revelació de la temporada a la LEB Or. El conjunt que dirigeix Arturo Álvarez és segon, amb una victòria més que l’ICL Manresa. Els potablava tenen en l’aler Caleb Agafa l’home més perillós, i un “2,20” com Andriuskevicius a la pintura, el segon més ben valorat. La direcció de l’equip és per al veterà Marc Blanch.

El tècnic manresà Aleix Duran, deia en la prèvia d’aquest dimecres que «ha estat una setmana diferent per les festes de Nadal; serà un partit especial, que afrontem amb moltes ganes; el rival té un control del ritme de partit altíssim, control del rebot als dos taulells pràcticament impecable, i per això són on són; elaboren molt el joc i sempre acaben trobant els jugadors que els donen solidesa ofensiva, i a més aconsegueixen que els altres equips tinguin una eficàcia molt baixa».

Al Nou Congost es prepara una “pluja de peluixos” solidària
Al Nou Congost, es prepara per aquest divendres un derbi amb una pluja solidària de peluixos a la mitja part, que serviran per ampliar les donacions per la campanya de la Creu Roja “Cap nen sense joguina”.