menu
Partit vital amb l”Estu’, diumenge a les 18:00
Partit vital amb l”Estu’, diumenge a les 18:00
Partit vital amb l”Estu’, diumenge a les 18:00

Partit vital amb l”Estu’, diumenge a les 18:00

Els homes de Pedro Martínez han d’aconseguir la victòria si volen tenir opcions de salvar-se fins la darrera jornada, potser fins i tot sense haver de guanyar a Madrid. La Bruixa d’Or Manresa rep aquest diumenge a les 18:00 el Movistar Estudiantes, equip ja salvat, en un partit en què no hi ha més opcions …

Viernes 15 de Mayo de 2015 a las 13:09

Els homes de Pedro Martínez han d’aconseguir la victòria si volen tenir opcions de salvar-se fins la darrera jornada, potser fins i tot sense haver de guanyar a Madrid.

La Bruixa d’Or Manresa rep aquest diumenge a les 18:00 el Movistar Estudiantes, equip ja salvat, en un partit en què no hi ha més opcions que aconseguir la victòria. No hi ha lesionats en l’equip manresà, que avança una hora l’horari habitual dels diumenges.

El Nou Congost torna a viure diumenge, aquest cop una hora abans de l’habitual, un partit de ser o no ser. Guanyar no asseguraria la permanència, però en cas de derrota del Baloncesto Sevilla, que juga a la pista del Gipuzkoa, podria ser suficient per sortir, qui sap si definitivament, de la zona de descens. La Bruixa d’Or Manresa es presenta amb els mateixos 12 jugadors que van jugar en la darrera jornada.

Per part dels visitants, que compten amb l’exjugador de La Bruixa d’Or Joan Creus Custodio i l’eslovè Uros Slokar, la feina ja està feta. Els madrilenys són a la 13a posició amb 13 victòries, la darrera a casa davant el Laboral Kutxa amb un gran partit. Els col·legials no podran comptar amb Rabaseda i el propi Slokar.

Pedro Martínez, apuntava després de l’entrenament d’avui que «només Roger Grimau s’ha perdut un entrenament per problemes poc importants, la resta estan en bona línia; cap novetat respecte a la convocatòria de Saragossa; la setmana passada Estudiantes va guanyar un equip de play-off, amb jugadors experts i joves que aprofiten la seva oportunitat; hem de guanyar, som conscients de la nostra situació; estarem pendents dels altres partits, però siguin quins siguin els resultats, hem de sortir a guanyar; tot i ser penúltims, no som un equip desanimat ni que hagi llançat la tovallola».

Abans del partit es guardarà un minut de silenci en record de Rasmus Larsen, que aquesta setmana va morir a Charleroi, on jugava actualment. Els aficionats del Nou Congost, com ja han pogut fer per les xarxes socials, podran deixar per escrit el seu condol en un llibre que hi haurà al pavelló a disposició de tothom. Aquest llibre s’enviarà els propers dies a la família Larsen, a Dinamarca.