Partit i average perduts a Andorra

28El MoraBanc s’imposa per 80 a 64 en un mal partit dels del Bages, molt pitjors en efectivitat i valoració. 80 MoraBanc Andorra | Navarro 11, Bogdanovic 7, Gomes 3, Stojanovski 24 i Jawai 5; Schreiner, Sada 4, Trias 2, Bogris 7, Green 17 i Blanch. 66 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 12, …

Sábado 28 de Febrero de 2015 a las 23:50

28El MoraBanc s’imposa per 80 a 64 en un mal partit dels del Bages, molt pitjors en efectivitat i valoració.
80 MoraBanc Andorra | Navarro 11, Bogdanovic 7, Gomes 3, Stojanovski 24 i Jawai 5; Schreiner, Sada 4, Trias 2, Bogris 7, Green 17 i Blanch.

66 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 12, Dewar 11, Grimau 4, Sakic 12, Fotu 10; Poeta 6, Ortega, Garcia 3, Sabata, Rizvic 6, i White.

Parcials: 21-16, 22-16; 18-18 i 19-14.

Àrbitres: Conde, Peruga i Serrano.

La Bruixa d’Or Manresa ha perdut en un mal partit a Andorra, davant d’un rival directe. L’equip del Bages no ha estat capaç de superar en cap aspecte el seu rival -tret de en els rebots-, i perd una bona oportunitat per marcar distància amb els pirinencs a la classificació. Pocs aspectes positius a destacar en un partit en què només s’ha empatat a 18 punts el tercer quart.

El d’Andorra ha estat un partit de ratxes del qual els locals n’han sortit molt beneficiats. En les segones meitats de quart, el MoraBanc s’escapava. Això és el que ha passar ja en el primer quart, en què Stojanovski s’enfilava fins els 10 punts de seguida. Fotu i Sakic mantenien el pols en els primers minuts, però un triple de Navarro deixava els andorrans 5 amunt.

En el segon quart, un parcial pràcticament calcat perquè l’Andorra agafés encara més distància. En aquesta ocasió, tot i que Poeta amb una gran sortida a pista posava l’empat a 24, eren els triples de Green i Gomes que seguien percutint millpr que el Manresa. Fotu, i un lluitador Alex Hernández acostaven fins el 43-32.

Després de la mitja part, una sortida espectacular de La Bruixa d’Or Manresa amb un parcial de 0-7 posava l’equip a dos punts, però després d’aquest vendaval manresà ha vingut el millor moment de l’Andorra, que mantenia la distància empatant a 18 aquest quart.

A la recta final, els locals s’han dedicat a mantenir la distància, allargar el joc, i gestionar l’avantatge que els donava el bàsquet average a favor. Començava el quart amb un triple d’Stojanovskii les distàncies no variaven gaire dels 15 punts, fins el 80-64 final.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, deia que “no hem competit el partit com ens hauria agradat; l’Andorra ha jugat amb més encert en el tir de 3, nosaltres hem fet coses bé, però hi ha hagut un moment en què ens han agafat diferència no hem jugat en equip; hem tingut un moment molt bo en el tercer quart, però un altre cop el tir de 3 punts ha estat molt bo per part seva, i han tornat a trencar el partit”.