Això ja ha començat!

Primer partit de preparació per als d’Ibon Navarro, amb bona participació de molts jugadors. Destaquen Musli i Thomas amb 9 punts. 58 ICL Manresa | Thomas 9, Simon 4, Montañez 4, Sánchez 4 i Musli 9; Jou, Hernández 2, Mayot 4, Grigonis 7, Barrera 8, Sabata i Otverchenko 7. 73 MoraBanc Andorra | …

Domingo 6 de Septiembre de 2015 a las 21:00

Primer partit de preparació per als d’Ibon Navarro, amb bona participació de molts jugadors. Destaquen Musli i Thomas amb 9 punts.

58 ICL Manresa | Thomas 9, Simon 4, Montañez 4, Sánchez 4 i Musli 9; Jou, Hernández 2, Mayot 4, Grigonis 7, Barrera 8, Sabata i Otverchenko 7.

73 MoraBanc Andorra | Schreiner 3, Pino 5, Navarro 10, Bogdanovic 12 i Jones 22; Sada 4, Brià 3, Clark 9, Gomes 3, Niang 2, Jofresa i Knezevic.

Parcials 17-26, 18-16, 7-15 i 16-16.

Àrbitres Perea, Oyon i Aliaga.

L’ICL Manresa ha començat la pretemporada visitant el Torneig de Sant Julià de Vilatorta. Tot i que el marcador reflectia una derrota, el debut ha estat positiu per veure els nous fitxatges de l’equip, i els joves de l’equip vinculat. Bona organització i presència d’afeccionats manresans al pavelló osonenc.

El partit ha començat travat, amb poc encert per part de tots dos equips. Posava el 2-0 Jermaine Thomas, que formava cinc inicial juntament amb Simon, Montañez, Sánchez i Musli. Bogdanovic amb un triple posava més tard l’Andorra 4 punts per sobre, i els pirinencs ja dominarien a partir de llavors.

Musli començava anotant en el segon període, i Otverchenko s’estrenava amb un triple. El pivot serbi Musli dominava a la pintura, mentre el cansament normal de la pretemporada no el privava. Simon penetrava i també reduïa distàncies. Tot i això, els andorrans mantenien abans del descans 7 punts de diferència.

Sortint dels vestuaris, poca anotació per part dels del Bages, que veien com el MoraBanc Andorra obria forat. Alguns punts de contraatac, bons minuts d’Otverchenko, i molta rotació a la banqueta que permetia veure en acció els joves Nil Sabata, Guillem Jou i Deng Mayot.

El darrer quart va acabar amb empat a 16 en el parcial, en bona part gràcies a uns bons darrers minuts de Deng, el jove sud-sudanès de l’ICL Manresa. Barrera va anotar dos triples consecutius que permetien retallar, tot i que els catalans no podien lluitar ja per la victòria.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa posterior al partit que «és un primer partit de pretemporada després de 2 setmanes amb molta càrrega física; les coses que havíem de fer bé les hem fet realment bé; hem provocat 19 pèrdues, que és un dels aspectes que hem practicat; l’encert va relacionat amb l’estat físic dels jugadors; el nivell físic dels jugadors milloraran; els joves ens han donat molta energia; hem de ser positius amb les coses bones que hem fet bé, i fixar-nos amb el que ens cal millorar».

Al final del partit, la organització del Torneig de Sant Julià de Vilatorta ha homenatjat el president sortint del Bàsquet Manresa, Josep Vives, per la seva tasca al capdavant del club català durant tots aquests anys.