A Andorra per trobar la sisena
A Andorra per trobar la sisena
A Andorra per trobar la sisena

A Andorra per trobar la sisena

Els del Bages viatjaran amb les baixes d’AJ Ogilvy i Marius Grigonis. S’espera que més d’un centenar d’aficionats del Manresa es desplacin a Andorra. La jornada 22 de la Lliga Endesa porta La Bruixa d’Or Manresa fora de l’estat per enfrontar-se al MoraBanc Andorra, un equip amb les mateixes victòries que els de Pedro Martínez. …

Viernes 27 de Febrero de 2015 a las 19:53

Els del Bages viatjaran amb les baixes d’AJ Ogilvy i Marius Grigonis. S’espera que més d’un centenar d’aficionats del Manresa es desplacin a Andorra.

La jornada 22 de la Lliga Endesa porta La Bruixa d’Or Manresa fora de l’estat per enfrontar-se al MoraBanc Andorra, un equip amb les mateixes victòries que els de Pedro Martínez. El pivot australià AJ Ogilvy i l’ala lituà Marius Grigonis són baixa.

La Bruixa d’Or Manresa afronta el partit amb el MoraBanc Andorra amb les baixes d’AJ Ogilvy i Marius Grigonis. L’australià es recupera de la tendinitis que té al peu esquerre. Grigonis està en la fase final de la seva recuperació del seu esquinç de turmell. Amb aquestes dues baixes l’equip de Pedro Martínez intentarà combatre l’Andorra, que a hores d’ara té les mateixes victòries que La Bruixa d’Or Manresa. Al partit de la primera volta, els manresans van superar els blaus per 8 punts (88-80).

El Bàsquet Manresa ha distribuït més d’un centenar d’entrades entre aficionats bagencs, que estaran ubicats a la graderia del fons “Riu Valira” del pavelló del Govern Andorrà. Històricament, en les visites a Andorra, l’aleshores TDK Manresa no va poder guanyar en cap ocasió. En dos dels partits precedents, Pedro Martínez era l’entrenador del Manresa.

Per la seva banda, el MoraBanc Andorra, no té cap baixa per al partit de demà. Joan Peñarroya, un mite del Bàsquet Manresa, té a la seva disposició tots els jugadors d’una plantilla que ha sofert canvis. Degut a la lesió de Víctor Sada, Carles Bivià va deixar precisament el Manresa per anar a Andorra, i darrerament n’ha marxat Koko Ivanov, també conegut al Bages, que ha estat substituït per Bogdanovic. L’aler Stojanovsky ha estat el darrer en incorporar-se a l’equip.

Pedro Martínez, entrenador de La Bruixa d’Or Manresa, parlava abans del partit a Andorra: «tenim alguns jugadors amb problemes físics; a Grigonis i Ogilvy els falta bastant per estar al 100%; hem d’intentar fer les coses el millor possible, i donar el nostre màxim; aparentment, el MoraBanc Andorra és ara millor equip que el que ens vam trobar a la primera volta».