menu
Vols rebre WhatsApps amb informació de l’equip?
Vols rebre WhatsApps amb informació de l’equip?
Vols rebre WhatsApps amb informació de l’equip?

Vols rebre WhatsApps amb informació de l’equip?

Aprofitant el dia de portes obertes, el club llança una novetat: informarà a tots els aficionats que ho vulguin via Whatsapp. El Bàsquet Manresa ha posat a disposició de l’afició un número de telèfon, el 667 616 616. A través d’aquest número s’enviaran missatges a l’afició en exclusiva. Això vol dir que els aficionats seran …

Lunes 29 de Septiembre de 2014 a las 10:15

Aprofitant el dia de portes obertes, el club llança una novetat: informarà a tots els aficionats que ho vulguin via Whatsapp.

El Bàsquet Manresa ha posat a disposició de l’afició un número de telèfon, el 667 616 616. A través d’aquest número s’enviaran missatges a l’afició en exclusiva. Això vol dir que els aficionats seran els primers en assebentar-se de les notícies del club, i tindran també dret a veure continguts més propers, com ara imatges i vídeos dels entrenaments.

Amb aquesta iniciativa, el Bàsquet Manresa vol acostar-se encara una mica més als seus aficionats amb una eina que a hores d’ara és la forma de comunicació més popular.

Per tenir el WhatsApp del Bàsquet Manresa només cal fer dos passos ben senzills:

  1. Desar al telèfon mòbil un contacte amb el número de La Bruixa d’Or Manresa, el 667 616 616
  2. Enviar un missatge de WhatsApp dient el nom per tal de poder quedar guardat a la llista de distribució de La Bruixa d’Or Manresa

whatsapp-xxss