menu
Més centímetres a la pintura: Arriba a Manresa l’australià AJ Ogilvy
Més centímetres a la pintura: Arriba a Manresa l’australià AJ Ogilvy
Més centímetres a la pintura: Arriba a Manresa l’australià AJ Ogilvy

Més centímetres a la pintura: Arriba a Manresa l’australià AJ Ogilvy

AJ Ogilvy és un pivot de 2,11m amb passaport irlandès que ja ha estat a la Lliga Endesa. La Bruixa d’Or Manresa ha fitxat el pivot Andrew James Ogilvy. L’australià serà un dels homes forts de la pintura manresana. Ha signat contracte per una temporada i arribarà els propers dies a Manresa. AJ Ogilvy (nascut …

Miércoles 3 de Septiembre de 2014 a las 11:54

AJ Ogilvy és un pivot de 2,11m amb passaport irlandès que ja ha estat a la Lliga Endesa.

La Bruixa d’Or Manresa ha fitxat el pivot Andrew James Ogilvy. L’australià serà un dels homes forts de la pintura manresana. Ha signat contracte per una temporada i arribarà els propers dies a Manresa.

AJ Ogilvy (nascut el 17 de juny del 1988, a Sydney), s’incorporarà a les ordres de Pedro Martínez aquesta mateixa setmana. És un pivot de 2,11m que va començar la seva carrera esportiva al Besiktas turc, després de passar per la universitat americana de Vanderbilt, a la NCAA. Després de passar pel Besiktas va fitxar pel València, amb qui va jugar també Eurocup.

Ogilvy ha estat internacional amb la Selecció Australiana, i en la darrera temporada va jugar a la lliga del seu país natal (NBL), als Sydney Kings. Va ser el millor rebotejador de la lliga, amb 8,7 rebots per partit, i qui més taps va col·locar, amb un total de 65. Va anotar 13,1 punts per partit.

Pere Romero, Director Esportiu del Bàsquet Manresa, apunta que “Ogilvy és un jugador que passa molt bé la pilota, té bon llançament de mitja distància i entén molt bé el joc; serà un complement ideal per al nostre equip, i esperem que pugui aportar tot el seu coneixement; ha estat internacional i a més té experiència en un equip gran de la lliga com el València Basket”.

Trajectòria d’Ogilvy
2010-2011 – Besiktas (Turquia)
2011-2012 – València Basket
2012-2013 – Brose Baskets (Alemanya)
2013-2014 – Sydney Kings (Austràlia)

Kings Import AJ Ogilvy